slmlar punto kaç model özellikleri nedir?
1.3 Mj Evo yu takasa verip 1.6 Mj Dy. Bravo duologic almayı düşünüyorum.
Evo yu 33.000 saycaklar Bravo yu 47.000'e bırakacaklar. Sizce nasıl?Fikirlerinizi merak ediyorum.
slmlar punto kaç model özellikleri nedir?
Evo 2011 1.3 Mj. 75 bg Dynamic 12000 km
Bravo süper araba ama fiyat hakkında bilgim yok![]()
TSİ Jetta.
bence iyi teklif evoya iyi fiyat vermişler sonuçta takasta öldürmemişler arabanı bravoya gelince fiat markasının gururudur bravo
kArŞIYAkA çARŞı
bencede süper teklif olmuş ama bravo nasıl bir donanıma sahip merak ettim ve evo da tabiki...kabul ederseniz şimdiden hayırlı olsun derim
Teklif güzel farkta makul ama bir araca 47 bin lira sayıp kapı dışında bekletmek bana mantıksız geliyor tabi garajınız varsa ayrı konu. Türlü insan var bir yerine birşey olsa için gider. Hayırlısı olsun.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bende cok dusundum bravo yu benım aracımda 2011 1.3 multıjet 9 bın kmde...ama bravoya 47 bın vermek ısıme gelmedı cunku ıkıncı elde cok deger kaybedıyor maalesef degerı bılınmeyen araç oylekı 2011 actıve plus arac 15 bın kmde 35 bın tl ye anlasmıstım sonradan problem cıkmıstı...
Aslında sana önerim al bravoyu ben gidip fiyat aldım ama araç bursadaymış bravo asis kit yani en dolusunu artı beyaz ve siyah cam tavanlı 46000 liraya bırakmışlardı bana bi gidip araştır derim 3 gün önceye kadar araç duruyordu..
Yeni Rio Sporty 1.4 crdi 90ps 220tork
.
Konu ugurozer tarafından (10/01/2012 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.
bence güzel teklif
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri