Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bulduğumu sandım ve dün bursaya kadar gittim ama fiyatta anlaşamadık. Benim bütçem 750TL eksik kaldı. Arabadan alacağım parayı dolara yatırsan bir ay sonra 2500TL kazanma ihtimalin %80 diyorum dinlemedi. En son üzerine senet yapalım dedim, yok dedi. Resmen Nuh-Peygamber vakası.

Sanırım son çare güvenlik paketli bir dynamic düşüneceğim. Aslında 2012 yılının, piyasalar açısından daha zor geçeceğini tüm ekonomistler söylüyor. Bir arkadaşım 2002 krizinde 90000 lik bir evi 55000 bine almıştı. Bu krizler güzel fırsatlar doğuruyor ama zaman işte....

Neyse yorumlarınız için herkese teşekkür ederim..
,
hocam her aracın bir ederi vardır. bir dinamik veya emotion 'u active fiyatına almak hayaldir. forumda bakıyorum bazı arkadaşlar hem düşük km olsun hem yüksek model olsun hemde ucuz olsun. bence olmaz dediğiniz gibi kriz gelipte insanlar borçlarını ödiyemez duruma düşüp araçlarını ucuza satabilirler. siz krizi bekleyip fırsatçılık yapabilirsiniz. ama şöylede bişey var ağlayanın malı gülene yar olmaz. iyi günler inş gönlünüze göre bir araç bulursunuz.