Sayfa 3/3 İlkİlk 123
51 sonuçtan 41 ile 51 arası

Konu: Traversleri değişmiş araç alınırmı ?

Oğuzhan Öztürk
    oguzhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 33

hocam biraz daha çıkabiliyorsan sana 2011 lpg/li otomatik vites 16000 km'de senelik bakımı 2 hafta önce yapılmış dertsiz tasasız gri evo vereyim bi ara düşündüm satmayı vazgeçmiştim ama istiyosan 28000 liraya sana veririm.

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı oguzhan06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam biraz daha çıkabiliyorsan sana 2011 lpg/li otomatik vites 16000 km'de senelik bakımı 2 hafta önce yapılmış dertsiz tasasız gri evo vereyim bi ara düşündüm satmayı vazgeçmiştim ama istiyosan 28000 liraya sana veririm.
    Teklifiniz için teşekkür ederim. 18000 seviyelerindeki opel corsalardan başlayarak bu seviyelere ancak ulaşabildim. Aslında 21k üzerine çıkmam bile beni çok kasıyor, 23k değerini bile borçlanarak yakalayabileceğim zaten.

Tekrar teşekkür ederim.

volkan kolur
    zoomes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 20

Bilgi vermek adına konuşuyorum,benim aracım daha 5000 km ama arka travers değişti aracı görseniz travers nasıl yamulmuş dersiniz sadece arka çamurluğun yarısı değişti birde jant lastik çünkü darbeyi direkt tekerlek aldı, her traversi değişen aracın şasisi yamulacak airbagleri açılacak diye bir kaide yok kazanın nasıl ve nereden olduğuna bağlı biraz.

Sezer Dönmez
    Hodbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 8

Yahu travestiden değişmiş araç alınırmı diye okudum sabah sabah...

Bana sorarsan motora kadar girmiş bi kaza,muhtemelen şasilerde hasar bırakmıştır.Kimsenin lafına güvenme,sonra başın ağrımasın..Başka araçlara bak derim.Sonuçta alacağın araba dışarıda bi yerde seni bekliyor..Kısmet meselesi...Acele etme derim...

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı Hodbin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacağın araba dışarıda bi yerde seni bekliyor..Kısmet meselesi...Acele etme derim...
    Bulduğumu sandım ve dün bursaya kadar gittim ama fiyatta anlaşamadık. Benim bütçem 750TL eksik kaldı. Arabadan alacağım parayı dolara yatırsan bir ay sonra 2500TL kazanma ihtimalin %80 diyorum dinlemedi. En son üzerine senet yapalım dedim, yok dedi. Resmen Nuh-Peygamber vakası.

Sanırım son çare güvenlik paketli bir dynamic düşüneceğim. Aslında 2012 yılının, piyasalar açısından daha zor geçeceğini tüm ekonomistler söylüyor. Bir arkadaşım 2002 krizinde 90000 lik bir evi 55000 bine almıştı. Bu krizler güzel fırsatlar doğuruyor ama zaman işte....

Neyse yorumlarınız için herkese teşekkür ederim..

Güray BALABAN
    gmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 48

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satıcı 2007 model diyor. 2007 nin ocak ayında trafiğe çıkmış. Ancak trammerde 2006 model görünüyor. Servisteki arkadaşım trammerda görünen tarih imal tarihi olduğu için 2006 görünmesi normaldir diyor.
    Hasara gelince, Araç şehir dışında olduğu için henüz gidip görmedik, trammer kayıtlarından iceledik, tampon+kaput+traversler değişmiş ve motor kulakları kopmuş, konsolda dahi işlem görmüş görünüyor.
    Satıcı ilk sahibinin çok yakın arkadaşı olduğunu ve bu hasarın onda meydana geldiğini, o kazada sadece radyatöre kadar hasar olduğunu belirttiğini söylüyor. Ancak bu sabah e devletten sorgulama yaptığında sahiplik belge tarihini ocak 2011 olarak gördüm. ikinci sahibinin 10 ay kadar kısa bir süre kullanmış olmasıda beni endişelendiren diğer bir faktör.
    Tarık Bey tavsiyem uzak durun daha önce benzer bir durumu yaşamış birisi olarak arabanın dertleri bitmiyor, sürekli hasar bölgesinde arıza çıkıyor, ayrıca satarken de arabanın hasarını söyleseniz bile alacak kişi size dolandırıcı gözüyle bakıyor bir önceki arabamda benzer bir durum vardı, önden kazalıydı 22000 liralık arabayı 18000 liraya verdim kurtulduğuma sevindim, alan arkadaşa da defalarca söyledim böyle böyle hasarları var diye, benim cevabım geç oldu sanırım vazgeçmişsiniz adınıza sevindim ayrıca referans olması açısından 2006 emotion 1.3 dizel, güvenlik paketli, 10 gün önce 24000 liraya aldım 1 parça boya var servis bakımlı km 73000 umarım yardımcı olur bu bilgiler size

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulduğumu sandım ve dün bursaya kadar gittim ama fiyatta anlaşamadık. Benim bütçem 750TL eksik kaldı. Arabadan alacağım parayı dolara yatırsan bir ay sonra 2500TL kazanma ihtimalin %80 diyorum dinlemedi. En son üzerine senet yapalım dedim, yok dedi. Resmen Nuh-Peygamber vakası.

Sanırım son çare güvenlik paketli bir dynamic düşüneceğim. Aslında 2012 yılının, piyasalar açısından daha zor geçeceğini tüm ekonomistler söylüyor. Bir arkadaşım 2002 krizinde 90000 lik bir evi 55000 bine almıştı. Bu krizler güzel fırsatlar doğuruyor ama zaman işte....

Neyse yorumlarınız için herkese teşekkür ederim..
    ,
    hocam her aracın bir ederi vardır. bir dinamik veya emotion 'u active fiyatına almak hayaldir. forumda bakıyorum bazı arkadaşlar hem düşük km olsun hem yüksek model olsun hemde ucuz olsun. bence olmaz dediğiniz gibi kriz gelipte insanlar borçlarını ödiyemez duruma düşüp araçlarını ucuza satabilirler. siz krizi bekleyip fırsatçılık yapabilirsiniz. ama şöylede bişey var ağlayanın malı gülene yar olmaz. iyi günler inş gönlünüze göre bir araç bulursunuz.

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,
    hocam her aracın bir ederi vardır. bir dinamik veya emotion 'u active fiyatına almak hayaldir. forumda bakıyorum bazı arkadaşlar hem düşük km olsun hem yüksek model olsun hemde ucuz olsun. bence olmaz dediğiniz gibi kriz gelipte insanlar borçlarını ödiyemez duruma düşüp araçlarını ucuza satabilirler. siz krizi bekleyip fırsatçılık yapabilirsiniz. ama şöylede bişey var ağlayanın malı gülene yar olmaz. iyi günler inş gönlünüze göre bir araç bulursunuz.
    Yanlış anladınız, Ben aracın değeri konusunda etmez demiyorum. Konuyu kısaca özetlemek gerekirse opel corsa düşünürken punto düşünmeye başladım. Sonrada çıka çıka emotion+sp sınırına dayandım. Km konusunda ise bir takıntım yok. Benim tek derdim bütçem. Aracın sahibinede bu bedelin normal olduğunu ancak bütçemin müsait olmadığını kalan 750 yi ise resmi evrakla borçlanayım dedim. Sakın kala kala 750 mi eksik kaldı demeyin lüten, bilirsiniz bardağı taşıran son damla sudur. O son damla olmadan koca bardak dolusu su durağan bir sudur.

Kriz konusuna gelince oradaki yanlış anlaşılmayıda düzeltmek istiyorum. Kriz ortamı ufukta göründüğü için belki 1 ay sonra bu bedeli teklif edende çıkmayacaktır demek istedim. Kriz fırsatçısı olsam, Yaklaşan bir potansiyel krizi görmezden gelip bu günden almaya çalışmazdım.

Umarım, kendimi ifade etmek stediğim şekilde ifade edebilmişimdir.

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,
    bir dinamik veya emotion 'u active fiyatına almak hayaldir.
    Bu arada 23000 seviyesi ancak active fiyatıdır diyorsanız bunuda bilmek isterim. Benim GP ler ve fiyatları konusundaki tecrübem en fazla 2 aylık. Buradaki arkadaşlar 23000 seviyesine temiz bir istemiş olduğum aracı bulabileceğimi söylediği için umutluyum.

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı gmb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tarık Bey tavsiyem uzak durun daha önce benzer bir durumu yaşamış birisi olarak arabanın dertleri bitmiyor, sürekli hasar bölgesinde arıza çıkıyor, ayrıca satarken de arabanın hasarını söyleseniz bile alacak kişi size dolandırıcı gözüyle bakıyor bir önceki arabamda benzer bir durum vardı, önden kazalıydı 22000 liralık arabayı 18000 liraya verdim kurtulduğuma sevindim, alan arkadaşa da defalarca söyledim böyle böyle hasarları var diye, benim cevabım geç oldu sanırım vazgeçmişsiniz adınıza sevindim ayrıca referans olması açısından 2006 emotion 1.3 dizel, güvenlik paketli, 10 gün önce 24000 liraya aldım 1 parça boya var servis bakımlı km 73000 umarım yardımcı olur bu bilgiler size
    Evet o araçtan vaz geçtim artık.

Aradığınız aracı bulduğunuza sevindim. Alanada satanada hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah. Darısı ÖNCE BENİM, sonra diğer arkadaşların başına

aytek aydın
    Araba Hastası AYTEK AYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 171

hiç bu işe girme sıkıntı yaratır hem fiyatıda hiç cazip değil. daha temiz bir active al ondan iyidir.

Sayfa 3/3 İlkİlk 123