pdr42 Nickli Üyeden Alıntı
İbrahim hocam ilan linkini verebilirsiniz. Yalnız ben aynı linki tıkladııgmda ilan pasif gözüküyor farklı ilanlar mı var acaba?. bu arada cevap geldi arkadaşlar. Sahte bir ad soyad verdim ama dedimki peki fiyatı ne olacak. diger bilgileri de uydurcam simdi film başlıyor hesap numarası isteyecegim ardından da gönderdim diyecegim sonrada bekliyecegimbakalım ne olacak
Merhaba,
Önceki mesajýmda belirttiðim gibi, araba Ýngiltere Londra'da bulunuyor. Araba halihazýrda, tüm dokümanlarýyla birlikte nakliye þirketi gözetimi altýnda tutuluyor. Arabayý orada býrakmamýn nedeni sadece bir garajýmýn olmasý ve bu garajda Ýngiltere'deki arabamý bulunduruyor olmamdýr, ayrýca bu iþlemi bitirmek için bu þirketin ve Ýngiltere'deki Türk Konsolosluðunda aracýn sizin mülkiyetinize aktarýlmasý iþlemleri dahil olmak üzere tüm nakliye düzenlemelerini yapacak olmasý nedeniyle þirket gözetiminde bulunuyor.
Ayrýca, bu þirket yoluyla iþlemi nasýl sonlandýracaðýmýzý adým adým açýklayacaðým:
(1) Öncelikle, kendinizin ulaþým bilgilerini bana göndermeniz gerekiyor: Tam Adýnýz / Doðum Tarihiniz / Tam Adresiniz / Telefon numaranýz.
- Sizin ulaþým bilgilerinizi aldýktan sonra, nakliye þirketi ile irtibata geçeceðim ve planlanan Alýcý olarak Adýnýzý, sevkiyat adresiniz ile birlikte sevkiyat rezervasyonunu yapacaðým.
Ardýndan, onlarýn ofisine giderek aracýn mülkiyetini adýnýza aktaracaðým. Mülkiyet belgelerinin devri bir avukat aracýlýðýyla Londra'daki Türk Konsolosluðunda yapýlacak ve mülkiyetin adýnýza devredilmesine iliþkin vergileri destekleyeceðim.
(2) Nakliye þirketinden arabanýn onlarýn gözetiminde olduðunu, arabanýn muayene edildiðini, adýnýza devredilen mülkiyet belgelerinin tarafýmdan imzalandýðýný ve arabanýn sevk edilmeye hazýr olduðunu belirtir bir bildirimi alacaksýnýz.
Bundan sonra, nakliye þirketine onlarýn banka hesabýný kullanarak Banka Havalesi ile nakliye þirketinin toplam bedelinin %50'ini depozito olarak göndermeniz gerekecek. Bedelin farký araba ulaþtýktan sonra ödenecektir. Ödeme, bana sadece siz arabayý aldýktan ve aldýðýnýzý teyit ettikten sonra iletilecektir.
Nakliye þirketi, depozitonun ödenmesini doðrulayacak ve her þey yolunda ise, sevkiyat baþlayacak ve araba kapýnýza en fazla 7 günde teslim edilecektir.
(3) Araba 10 günlük Ýade Poliçesi ile birlikte gelecektir. Herhangi bir nedenle, arabadan memnun kalmazsanýz, arabayý herhangi bir masraf olmaksýzýn nakliye þirketi ile iade edeceksiniz. Tüm geri dönüþ vergilerini karþýlayacaðým. Ýade Poliçesini kullanmayacaðýmýzdan eminim, ancak bu arabanýn kesin olarak anlattýðým þekilde olduðuna dair benim tarafýmdan verilen bir garantidir.
Her þey sizin için uygunsa, bana parayý gönderecekler ve iþlem bitecek.
Arabanýn mülkiyet belgelerinin devrine iliþkin olarak:
Bir mülkiyet devri talebi onay için nakliye þirketi tarafýndan Türk Elçiliðine gönderilecektir. Bizim detaylarýmýz ile birlikte Türk konsolosluðu ile uyumlu olarak nakliye þirketi tarafýndan hazýrlanmýþ ve imzalanmýþ bir satýþ sözleþmesi hazýrlanacak ve onay için gönderilecektir, sadece sizin tarafýnýzdan imzalandýðý takdirde geçerli olacaktýr.
Satýþ iþlemini tamamlamayý kabul ederseniz, yukarýda belirtilen sizden istediðim bilgileri gönderin ve en fazla 48 saat içinde tüm düzenlemeler yapýlacaktýr.
Saygılarımla,
James Dotkins
Yer imleri