bildiğin fire motor bu
Ford Ka Almanya da 1.2 69 ps benzinli ve 1.3 75 ps dizel motorlar ile satılmakta.
Konu taneren tarafından (09/12/2011 Saat 00:10 ) değiştirilmiştir.
bildiğin fire motor bu
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Technische Daten
Motor und Kraftübertragung Bauart (Zylinderzahl):R 4Hubraum:1242 cm³Leistung:69 PS (51 kW) bei 5500 U/minDrehmoment:102 Nm bei 3000 U/minAntriebsart Serie:VorderradGetriebe:5-Gang AutomatikAbmessung und Gewichte Türen:2Sitzplätze:4Radstand:2300 mmAußenmaße
(Länge × Breite × Höhe):3620 × 1658 × 1505 mmLeergewicht:940 kgZulässiges Gesamtgewicht:1320 kgKofferraumvolumen:224 / 710 LiterFahrleistung Beschleunigung (0-100 km/h):13,3 sHöchstgeschwindigkeit:159 km/hVerbrauch (L/100 km ECE):4,9CO2 Ausstoß:115 g/km
Motorun teknik verileride bunlar, Fiat 500 1.2 ve panda 1.2 de kullanılan motor ile aynı verilere sahip.
Almanlar Ford ka'da Fiat motorları kullanmış gibi.
bu motorlara kötü diyorlar bide![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Ya şimdi aklıma geldi bizm Antifiatçı arkadaşları bu arabaya bindirmek lazım.Ama motorun aynı olduğunu söylemeden
%99 yorumları ;
Bak almanda 69 beygir araç yapmış araba gitmiyor uçuyor bizm 77 likler yürümüyor bile![]()
aynen öyle marka içgüdüsü![]()
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Fiat'ın teknolojisine laf söyleyen arkadaşların acaba yüzü kızarırmı ? Yok yaw yok yok
Motorumuza çamur atan Ford'cular şimdi fire kullanıyor demek![]()
TSİ Jetta.
m jet aynı sanırım fire değil...
Keyif BMW'Dir...
Doğru yolu bulmuş ford.Şu twinair de bir gelsin Türkiye'ye.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Turkiyedekilerde ayni sekilde icindeki bircok parcada fiat 500 ile ayni sasede ayni zaten aracin sahibi cok yaktigini soyledi hicte sormadim ne yakiyor diye
fire a laf atanlar şimdi ne diyecek merak ediyorum...Ford bile kendi motorlarını bırakıp Fiat motoruna geçiyor.
Ah be biz söyleyince fanatik oluyoruz...
Gezgin Gp.
arkadaşım çok fazla yakıyor diyceğim inanma sakın
istanbul trafiğinde bu kış şartlarında 650 km de ortalamam 7,50 lt/100 km
aracım dualogic vites.emsal b segmenti otomatik vites araçlarda bulursanız bir örneğini haber verirsenz sevinirim.Ben 10lt altında yakanı hiç görmedim.Otomatik İ20-yeni fiesta-1,20 clio kullandım ortalamaları 10lt-14lt arası fazlasını gördüm azını görnedimmmm
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri