öncelikle geçmiş olsun, bende 4 ay önce kaza yaptım aracım pert oldu,kasko bedeli 24000 idi, itiraz mitiraz 23000 aldım, kasko bedelinin 1-2 bin lira düşüğünü alabiliyorsun...bugünkü rayiçe kasko bedeline falan bakmazlar, süreci ben bizzat yaşadım ama anlatmak uzun sürer acentenle ve sigortan ile devamlı iletişimde ol. Pert kararını eksper verecektir, aracı çekildiği özel yada yetkili servis sana devamlı perti kabul etme biz iyi yaparız falan der ama duygusal davranma ilerisini düşün, aracının durumuna piyasasına göre hareket et, aracın pert olursa sana önerebilirler alman için onada akıllı karar ver ben istemedim,gelen ilk teklifi hemen kabul etme, kasko bedelini komple sana ödemiyorlar çünkü. piyasa araştırılıp sana para teklif ediliyor gerekirse 2 defa itiraz et, sonra aracını kasko satışa çıkaracak senden temiz kağıdı borcu yoktur vs isteyip noterden kaskonun belirlediği trafik müşavirliğine vekalet vermen istenecek vs vs. araç satılacak aracın satış(sovtaj) bedeli hesabına ayrı yatacak, üzerine anlaştığın paranın farkını sigortan hesabına yatıracak, yazdıklarım inşallah sana yardımcı olur tekrar geçmiş olsun... sorun olursa seve seve yanıtlarız