aslında ben arabayı alırken en az 3/4 bin zarar ederim gözüyle bakııyordum.şimdi ise kafadan 5 bin kar etmiş gibiyim 2010 aralık 15 te evo 1,3 dynamic+skydome+asist kit ile 31350 ye aldım.şu an 13binde şimdi ise tahminen sıfırı 40 bin gibi.2 eldede en kötü 35/36 bin eder heralde.seviyorum seni evo.
bu arada puntonun 2.eline laf edenlere söylüyorum.bu 2.puntom.1ncisinden memnun oldugum için 2 cisinde evo aldım.ilk arabam 8 ayda 3500 lira degerlendi ve 21bin liraya satmıştım 2010 ekim ayında.evoyuda 1 yıldır kullanıyorum bu da kar etti.dememkki aracın 2.eli gayet iyi imiş
karınızın punto ıle alakası yok....... yanı punto ıkıcı elde cok tutuldugu ve fıyatı yukseldıgı ıcın karda degılsınız... bisiklet alan bıle karda ıken
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri