Alıntı kara kız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu arada 18.500 full orjınal 66.000 de bir starjet dynamıc bulamassınız.var isede orjınal değildir.tek kapımı çift kapımı tabı buda buyuk etken..
2006 yılından beri 0 km aldığım starjetimi kullanıyorum..su an 80.000 km de.yakıt konusunda oldukça dalgalı bır grafiği var..sakin kullanımda uzun yolda bir depoyla 830-850 km kadar gidebilirsiniz 120 km yi geçmemek satıyla.tabi bu oran bakımlarının nasıl yapıldığlada alakalı.karma yakıt tüketiminde kendi aracım için soyluyorum 0,25 ile 0,30 arasında gidersiniz.ama tekrar soyluyorum acıl bır durum vs bır sey olmadığı surece bu fiyata bahsettığnız bır aracı bulmanız imkansız...fiyat çok düşük..

sıfırdan kasko yaparsanız kasko şirketine göre değişir..ortalama 950 lira olorak bakabılırsınız...
Yroumların için teşekkürler arkadaşım ama bu fiyata aldım bugun ve arabada boya ve her hangi bir değişim çıkmadı plakasıda temiz km orjinal aciliyeti vardır belki onu bilemem ama lambur lumbur satılmasını beklemek istemiyen biride olabilir bugun aracı aldım ve tek kapı ve cok diri duruyor bilmiyorm piyasayı ama şansıma denk geldi belki ama aldm vallahi inşallah bir sıkıntısı cıkmaz 10bin k.mtre sonra bakımları gelmiş bulunmakta birtek bu var başka sorun yok hepinize teşekkürler