süper ama araba neydi
Arkadaşlar mrh.
Geçen hafta sonu Ankarada arkadaşlarımı ziyarete gideyim deyip perşembe günü düştüm yola tabii GP'yi test etmek içinde gün doğru banasaat tam 15:25 de Gebze gişelerinde otobana girdim ve gerekli tüm kurallara riayet edecek şekilde tam gaz Ankaranın yolunu tuttum. Özellikle Adapazarı ovasından itibaren yolun açılması ile birlikte düzde ort 170 -180 Km/h rampa aşağı ise yaklaşık 200 km/h ile durmaksızın bolu dağı tünelinden geçerek saat tam 17:40 da Ankara giselerinden geçerek (2 saat 15 dk ) toplamda 3 saatte evime vardım. Yol boyunca ortalama hızım (Averag. speed) 145 Km/h ve ortalama yakıt tüketimim (Averag. Compu.) 8.0 Lt/100 Km idi. tam 80 YTL ye vardım Ankaraya. (Seyahat esnasında araçta sadece ben vardım)
Eğer uçakla gitseydim ;
Evden havaalanına nakil 1.5 saat
Uçuş: 45 Dakika
Havaalanından eve nakil 1saat
Toplam 3 saat 15 Dakika (Check-in security v.b yazmıyorum)
havaalanna nakiller + bilet 140 ytl
NEDERSİNİZ HAKLIMIYIM ?
Dönüşte ise arabada toplam 3 kişiydik ve araç ağzına kadar dolu idi. ort 4.0 lt/100 km ile toplam 40 YTL mazot ile geri geldik![]()
süper ama araba neydi
Ben de birşey sandım adamlar zaten multi-JET diye satıyorlar![]()
yaa birde bülent abinin ki gibi kanatlatırsan hani kapıları yukarı acılan cinsten o zaman bırak ucağı jet olur jet multı jet birde bülent abiminkinde nos da var düşüne miyorum
Aynen![]()
gerçekten çok güzel veriler.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
çok güzel ya valla. ekonomik dersen ekonomik hızlı dersen hızlı![]()
evett çok amaçlı bi araç.sevioorm ben gp mi![]()
tek rakıbımız f-16 kaldı sadece baska yok yakında onuda gecerız![]()
Konu TEZEL PUNTO 45 tarafından (09/06/2007 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
Güzel weriler, iyi bir test olmuş...
gebze gişelerden ankara gişeler kaç km?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
348 km
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri