Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gereksiz bulanlar çoğunlukta olacaktır ama, Ben yinede senin yerinde ben olsaydım ne yapardım konusunda fikir vereyim. Yanıma bir büyüğümü alır karakola giderdim. Yanımdaki kişiye kaçmamın sebebini söylemesini ve gereksiz yere memur arkadaşların kara listesinde bulunmak istemediğimi söylemesini isterdim. Asayiş memurunun da cam filmi ile ilgileneceğini sanmıyorum.
Bunu yaparsanız, önümüzdeki günlerde plakanızın kara listede olup başınıza açma ihtimali olan sorunlarla karşı karşıya gelmeniz durumunda size yardımcı olacaktır.

Tabiiki kaçtığınız memur arkadaşarın, bu durumu umursamamış olma ihtimalleri de var ama ben olsaydım ilk aklıma gelen şehit olan meslektaşlarım gelirdi.
çok güzel söylemişsin fakat asayiş memuru artık eskisi gibi salmıyor trafik polisi çağırıp gelene kadar senin elinden kimlik ve ruhsatı alıyor trafik polisi geldiğinde kimlikle ruhsatı aracın söförüne deil trafik polisine veriyor haliyle trafik poliside tehlikeli araç kullanmaktan 66tl ceza yazıyor ve ceza puanının en ağırını veriyor