kamuran seni buluyo hep böyle actionlu olaylar![]()
plakana emniyet kemeri, tehlikeli araç kullanma turunden ceza keser+ dur ihtarı na uymama cezası keserler.adresine gelirrr cezan gecmıs olsun.
kamuran seni buluyo hep böyle actionlu olaylar![]()
Alın bunu, alın alın. bunuda alın. 8115-merkez sabıkalıyı paketledik geliyoz tamam.![]()
Hapisss!1!1!!!1![]()
TSİ Jetta.
ya ben haliç üstünde makas atarken çekici anons etti plakamı durmadım daha sonra şişlide bir ekibin ynına gittim plakamda ihbar varmı diye sordum hyırdır dediler haliç üzerinde hatalı şerit değiştim ve hızlıydım anansos yapıldı galiba ama emin değildim dedim polis güldü ayağınla gelmişin plakanda ihbar olsa asla bırakmam zaten dedi en kötüsü sizde bir trafik ekibine gidin bişiler uydurun durumunuza göre derim
kaçarak çok büyük risk almışsın... bence çevirme noktalarından kaçmamak gerek.. cezan neyse ona katlan.. başka bir şey ile suçlanacağına..
biz 15-16 yaşlarında iken... arkadaşlar gece yanlarından ekip arabası geçince ekip arabası uzaklaştıktan sonra polise kıllık yapıp kaçmaya başlıyorlar akıllarınca kaçarak kurtalacaklar polisler kıl olacak... koşmaya başlıyorlar ekip arabası fark edip geri dönüyor... arkadaşlar kaçarken birden iki ekip arabası da olaya dahil oluyor... hepsini tek tek yakalıyorlar sonra o gece sabah baya bir zor ediyorlar...
peşine takılmadıysa plakanı almıştır ve muhtemelen cezan adresine gelir tecrübelerime dayanarak konuşuyorum![]()
160 lifa fln bi cezasi vardi heralde ama filmden kacmak sacma olmusegzoz felan olaa direk bagliyolar yine kacma sebebi var.
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
O değilde bu akşam yine bizim denizlide KYK ( Kredi Yurtlar Kurumu ) nun önünde polisler çevirme yapmış. Bende gidiyom baktım daha çok yaklaşmadan biraz uzaktan polis el feneriyle beni işaret etti bende hemen sağa doğru döndümAcaba kırmızı bi araba görürseniz durdurunmu dediler yoksa uzaktan gelirken sislerim açıktı diyemi durdurcaktı bilemiyorum
![]()
kamuran bence sen git bi abdest falan al güzelce bi duşa gir kardeşim
izmir bayraklı sahilde askerden yeni gelen genç 3 arkadaş eğlenceden dönerken polisin dur ihtarına uymayarak kaçtığı için arkadan sıkılan polis kurşunuyla başından vurulup hayatını kaybetmişti hiç bir şey canından daha önemli değil bence dur gerekirse cezanı da paşa paşa öde ama böyle riskler gereksiz bence
kArŞIYAkA çARŞı
forumda polis bi arkadas varsa avatarının altında yazan plakayı almıstır.![]()
Var yaaaa yandın sen yandın.Ne kadar failimeçhul varsa hepsini sana yükleyecekler.
![]()
![]()
![]()
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
benim kuzen çevirmeye girmemiş kaçmış 10 gün sonra 209 tl ceza gelmiş...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
sakın ha asla yapma bi daha sonuçları ceza ödemekten çok daha ağır olabilir sonuçta polis bunu bir suçlunun veya teröristin kaçması olarak algılar ve ateş edebilir..zannımca gereksiz bi hareket olmuş
noone knows that except both of us
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri