kısaca son durum.
geçtiğimiz hafta içi servise giden aracımın hassasiyetini düşürüp geri göndermişlerdi aynı gün. cumartesi avrupadan anadolu yakasına geçiyorum, biraz trafik var, tam köprünün girişinde bir alarm ötmesi, motor ve ikaz ışığı yandı ve ekranda motoru kontrol ettirin uyarısı verdi araç. köprüyü geçip ilk sağa girdim ve yol yardımını aradım, beni bir servise aktaracaklarını söylediler, telefondaki vatandaş kontrollü bi şekilde servise gelmemi söyledi, şansa o gün nöbetçi servis ary'ymiş. aracı cihaza bağladı bir servis çalışanı, boş boş baktı ve araca sonradan elektriksel bi parça takılıp takılmadığını sordu, aracı buradan almıştım, almadan buradan alarm bağlatmak gibi bi gaflete düştüm dedim. hımm deyip başka birini çağırdı. o da cihaza biraz göz attıktan sonra problemin alarmdan kaynaklı elektrik sorunu olarak lanse etti. hatayı sildiklerini, aracı kullanmaya devam edebileceğimi ama pazartesi getirmem gerektiği söylendi. bugün aracı gönderdim servise ama bakmaları için değil, alarmı sökmeleri için.
sonuç olarak alarmı söktürdüm, paramı geri aldım ve ary ile zayıf olan bağlarımı bugün tamamen kopardım.
satıştan servise bu firmayı kimseye tavsiye etmiyorum (nokta)
Ne rezilmiş bunlar yahu. Sabrınıza şaşırdım doğrusu...
sonuna kadar sabırla okudum. geçmiş olsun. maalesef satış öncesi ilgi alaka ile satış sonrası arasında hep fark oluyor.. inş sıkıntılarınız çözülür
geçmiş olsun şu an aracınızda bir problem yoktur umarım
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Çok geçmiş olsun sabır sabır ama bir yere kadar pazardan 3 kilo meyve almıyorsun ki eve gidince kötüymüş bunlar diyip çöpe atasın, yıllardır belki biriktirip araba alıyoruz ama sanırım daha çok sorun alıyoruz. Fiat Türkiye hem satış hem servis hem de müşteri ilişkileri tarafında kendini iyileştirmekten ziyade sıfırdan yeni bir oluşuma girmesi lazım yoksa biz daha çok duyarız bu sitemleri...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri