Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vallahi bende sabırla okudum gerçekten müşteri memnuniyeti ne demektir bazı insanlar bilmiyorlar..hocam size de geçmiş olsun bence aracınızın garanti bakımlarını ve diğer bakımlarını medos ta falan yaptırın birda o servise yanaşmayın..
şu alarm saçmalığını halletsinler, başka bişey istemiyorum.

hayır bir süre önce borusan'dan şirkete mini cooper s countryman aldık. orada da aksaklıklar oldu ama aksaklıklardan ötürü müşteri memnuniyeti adına sonradan başlatılan kampanyaya dahil edip 2000 euro indirim almamızı sağladı oradaki müşteri temsilcisi.

hatta patronumun vekaletini kaybetmişlerdi, onun için bey'den özür diliyoruz bu da size bizim jestimiz olsun diye depoyu dolu teslim etmişlerdi aracı.

belki borusan bütün araçların deposunu dolu teslim ediyordur ama bu şekilde lanse etmeleri bile o yaşanılan aksaklıkları kafadan silip atıyor.

dönüp ary'ye bakıyorsun. hepsi odun. hayır biri olsa tamamda, acil servis telefonuna çıkanda odun, müşteri temsilciside, daha sonra beni ona bağlamayın deyip başkasını istediğimde karşıma çıkan müşteri ilişkileri temsilciside.