Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar dediklerinize harfiyen katılıyorum...evet araç şehiriçi daha az yakıyor gibi))
ama adanaya giderken zor tuttum kendimi sabit 90-100 arası cruıse ıle gıttım sonuc yol bılgısayarı 3.9 gosterdı ve 4 lıtre mazotu zorla aldım(94 km)
araç 150 kmye kadar çok rahat çıkıyor hatta 160-170 evresi zor geçsede çok zorladım ve 185 i gördüm...benımde ortalamam rahat duramadım gene ve 5.6 oldu...ama abartısız bir clıo sümbülle kapıştık geçtım tabı ve 20 dakıka boyunca 175 hızda gıttım...hanı hızım cok az değildi..ama 120 den sonra gerçekten araç içmeye başlıyor(bunu tabiki 90 ıla 100 arası ıle kıyaslarken soyluyorum yoksa 120 kmde de hiç fena değil)
toplamda 960 km yol yaptım ve 51 lıtre mazot aldım...eğer sakin bir sürücü kullanırsa bence 1 depo ile 1000 km yı rahat gorebılır...

170 de sarsıyor doğru ama ben o clıo sümbül sayesinde alıştım ve artık beı cok sarsmıyor)
balans ayarı düzgünse hiç sarsmıyor 200 e kadar denedim zaten 200 den yukarı gitmiyor. rot balans ayarınızı hassas olarak 4 tekere yaptırıp tekrar deneyin derim ama 160 dan sonra yan rüzgarlara çok hassas hale geliyor. araç yüksek ve hafif olunca normal.