peki siz yaptığınızda her hangi bir ses yada işaret veriyotrmu araç? ben ikinci kez bastığımda sadece bir tık sesi geliyor ama ben o sesin kapı kilitlerinden geldiğini düşünüyorum.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
nalet olası hırkızlar
TSİ Jetta.
ben serviste alarm taktırdım işçiilik dahil 200 ytl cemax ve memnunmm arabaya biraz sert dokun 3 kere dıt dıt dıt yapıo 2.kez vur ötüyo alarm devredeyken bagaj ac hemen ötüo ve kapatım actıgında kapıları parkları yakıp söndüor dörtlü sinyal harici cokda memnunum
Benimde iki gün önce (Çarşamba akşamı kar yağarken) Ankara Bahçeli 7 nin işlek sokaklarından birinde arka camı kırıp arkadaşın sırt çantasını aldılar. Eşeklik bizde tabi de akşam 8:30 da Bahçeli(7inci caddeye 30m mesafede) gibi işlek olan bi yerde gerçekten bu duruma çok şaşırdım.
Camı yaptırmaya gittiğimde camcı son iki haftadır bu tip birçok olay olduğunu söyledi. Ankaralı arkadaşların dikkatine. Ayrıca kasko kazasızlık indirimini bozmadan camı değiştirdi.
"Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir."
(John Christian)
Çok geçmiş olsun benimde aracın kelebek camını kırıp girmişler ama ağaç tesbih dışında bişey almamıştı ********ler koltuk altında bas bagajda notebook falan vardı..
Arkadasım ön ve arka yan camları kırdıkları ıyı olmus Allah hırsızın bıle ıyısıne denk getırsın soylekı aracınızdakı yan camlar,arka ve ön camlardan bırını kırar ıseler kaskodan ücretsız ve hasarsızlıgınız bozulmadan halledersınız kaskonuz yoksa 120 -150 tl ye (max) sanayıde cam taktırısınız 80 tlyede yapan duydum fakat kelebek camınız kırılırsa kaskonuzun hasarsızlıgı herhalukarde bozulur olay hırsızlıga gırdıgı ıcın sımdı sız bana bu yapılan nedır dıyeceksınız yan camları kasko klozunuzdan degıstrır hasarsızlıgı bozmadan(genel olarak bu boyle ama bazı kaskolar kloza baglı olarak hırsızlıktakı calınan teybi bellı mıktara kadar olmak kosukuluyla 1.000-1.500 tl hasarszılıgınızı bozmayabılır)
Mehmet abı kıtapta yazıyor dedıgım abım ıkıncı kez kumandaya basıp motoru kıtledıkten sonra duz kontakla aracı calsıtırmaya calısıp goturmeye calıs bı ozaman anlarız cıdden ıse yaradıgını yada yaramadıgını motor kıtlemenın![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Gelmiş geçmiş olsun
Bakın bide bu p**lerin bi huyu var,eğer bişeyler bulursa alıp gidiyo.yok eğer hiçbişey bulamassa yada araca giremezse bu sefer zarar veriyo.komşumuzun aracında bişey bulamayınca aracın heryerini çizmişti i* oğlu i*.
Çok sağol Ömer.
Zeynel bugün kaskonun merkezini bile aradım emin olmak için.Benim ilk olayım olduğu için cam da teyipte karşılanıcak ve hasarsızlığım devam edicek.
Çok çok gecmis olsun allah beterinden korusun ve birdaha yasatmasin
Amin Alper çok teşekkür ederim.Allah kimsenin başına vermesin.
geçmiş olsun. Neyseki kasko varmış...
Evet iyiki yaptırmışım.yoksa 1000 tl ye yakın para bayılıcaktım.şimdi içim rahat.
çok geçmiş olsun dua et teybi bırakıp puntoyu almamışlar.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri