Çarşamba günü ışıkları geçtikten sonra önümdeki aracın durmasıyla 4-5 metre gerisinde durdum, çift yönlü trafikteyiz arkam ve yanım dolu, sağ tarafındaki dar sapaktan dönmeye çalışan araca yol vermek için geri gelen kamyonet dikkatsiz şöförü yüzünden kornaya basmama sellektör yapmama rağmen durmadı ve ön tamponuma geri geri çarptı. Tampon ve pancur kırıldı, kaportada hasar yok. Araçların yeri değişmeden resimlerini çektim karşı taraf hatasını kabul etti, anlaşmalı tutanak tuttuk, polis tutanağı istedim,maddi hasarlara biz tutanak tutmuyoruz dedi polis. Karşı tarafın trafik sigortası var, benim sigorta ve kasko. Şimdi duruma göre, ben sigortacıya gittim, yeni yasaya göre trafik sigortasında bana yan sanayi tampon geleceğini belirtti. Ben orjinal istiyorum kesinlikle, bana kendi kaskomdan hasar bildirimi yapmamı, böylece sıfır tampon alabileceğimi kaskomun hasar bedelini karşı tarafın sigortasından tazmin edeceğinden dolayı hasarsızlık indirimimin bozulmayacağını söyledi. Bilen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Sadece tamponda hasar olmasından dolayı kafam her ne kadar rahat olsa da hasarsızlığımın bozulup bozulmayacağından da emin olamıyorum, ayrıca neden trafik sigortası yan sanayi ya da muadil ürün gönderiyor onu da anlamış değilim. Karşı tarafla anlaşsan bile kasko eksperine evrakları uygun bir şekilde sunmak gerekiyor. Kazanın heyacanıyla tutanağa yazdıklarınız haklıyken sizi haksız duruma düşürebilir. Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.