Benim araba arayışlarıma son veren sitedir kendisi. Punto'nun yüksek güvenliği diyeceğim ama forumda açılmayan airbag ile ilgili bir konu da var. Onu ne yapalım acaba?
Benim araba arayışlarıma son veren sitedir kendisi. Punto'nun yüksek güvenliği diyeceğim ama forumda açılmayan airbag ile ilgili bir konu da var. Onu ne yapalım acaba?
biz gp'yi çok sevdik
o kullanımdan kaynaklı bir şey sebebi ise kontağı açar açmaz marşa basılması yani aracın panelindeki ışıkların sönmeden direkt çalıştırılması böyle olunca araç birçok özelliği test edemiyor böylelikle de abs,airbeg gibi özellikler devre dışı kalabiliyor sürücünün kendi acemiliğinden kaynaklı.
geçenlerde ilginç bir kazaya şahit oldum. istanbul avcılarda metrobüs çalışmasındab dolayı üçgen şeklinde yüksek logar kapağı E5'e düşmüştü önümdeki siyah bir gp altını vurdu yan hava yastıkları olduğu gibi açıldı. ben de korktum bizim araçlar airbeg konusunda bu kadar hassasa yandık dedim. en basit örneği bu. dediğim gibi airbeg in açılmaması araç kendini test etmeden direkt çalıştırılması
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri