Benim araç Downpipe çıktıktan sonra tahmini 150-155 BG yazılım+filtre kaldı.. Bu şekliyle bile mükemmel hızlanıyor..
Sınıfında bu fiyata alınacak daha iyi bir araç varsa söyle deneyelim ?
Sat kurtul![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benim araç Downpipe çıktıktan sonra tahmini 150-155 BG yazılım+filtre kaldı.. Bu şekliyle bile mükemmel hızlanıyor..
Sınıfında bu fiyata alınacak daha iyi bir araç varsa söyle deneyelim ?
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
kamuran kardeşim menun değilsen takas edelim üste ne istersen anlaşırız...
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Aracın hakkını verecek yer ve zamanı bulabiliyorsunuz demekki
Bana göre güç sıkıştığın anda işlevseldir. Yokuş virajlı yolda ağır vasıta v.s.. sollarken mesela. Haricinde yoğun yaşam alanlarında hiç kullanamadığım güç işlevsel değildir.
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
gerekenleri ertuğ ve diğer arkadaşlar yazmış...bir de 120 lik 147 ile geçiyorum diyen arkadaş bir video koyabilir mi acaba ya da benim t jet stock ile adanaya yolu düşerse benide bir geçebilir mi acb...
bu forumda kimse tjeti senin anlattığın gibi yada anladığın gibi gözünde büyütmediki
değerlendirme yada karşılaştırma hatası yapan bizzat sensin kamuran bence konu başlığı ben neden tjeti anlayamamışım olmalı
bahsettiğimiz araç 1.4 litre turbo benzinli makul fiyatı ve yüksek donanımıyla beklentilere cevap veriyor
yani adındandan etkilenipte altına gerçekten bir jet motoru takılmış punto vermiyorlarki
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
zaten t-jet i vts gsi gti crx hele ki opc gibi araçlarla karşılatıramazsın arkadaşların dediği gibi kilo farkı var ki zaten düşük devirlerde kilo çok önemli..bide sürtünme katsayısı...punto diğerlerine göre daha havada bir ara.diğerlerinin lakapları bile sürüngenonun için karşılaştırma yapmaya gerek bile yok kendi segmentinde güzel araç..
Doğru diyosunuz araç güzelhata bende anlayamadık
![]()
dostum hatırladığım kadarıyla arabayı 20000 e almıştın...
ve ruhsatta dynamic yazdığını söylemiştin...
şimdi ise performansı kötü diyorsun...
senin araba t jet sport değil de 3k fire dynamic olmasın...
Keyif BMW'Dir...
Adam Audi'den inince böyle oluyoo![]()
![]()
![]()
dostum senin arabada bi anormallik var ben diyim..
https://forum.grandepuntotr.com/gene...larim-var.html
burdaki konuda 4.viteste 65km hızda devir 3000 oluyo demişsin..öyle bişey imkansız benim araçta 4. vites 3000devirde 90km hızda oluyor..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
kamuran sen daha tam olarak zehiri almamıssın anlasılan,benim stock halde kalkışta 5-6 boy attığım dünya kadar araba var.Zamanla sen de çözeceksin aracı,rahat ol. Bu arada forumdaş kardeşlerim,t-jet çi kardeşlerim, benim artık aracı satmam lazım.İnşallah ailenin genişlemesi söz konusu.Üzülerek de olsa sedan bi araca geçmem lazım.Çevrenizde t-jet arayan varsa bi el atın konuya,yardımcı olun bana.Aracı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz. Sahibinden ilan no su #38450613 Şimdiden hepinize çok teşekkürler yardımlarınız için.
stage1 nedir ? Ayrıca aslında aracın performansından memnunum arkadaşlarımda çok iyi gittiğini belirtiyolar ama benim canımı sıkan çok benzin gidiyor öyle böyle değil gözümün önünde depo azalıyor üstelik ne dur kalk yapıyorum sık sık ışıklarda nede çok geziyorum ona rağmen aşırı gidiyo
Ben zaten tipini beğeniyorum orada da bir abartı yoktur sanırım çok şık araç.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri