Evet lpg yi düşündüm de , sürekli alışveriş merkezlerine gidiyorum birde hersene muayene olayı var . Gideceğim yer Bayrampaşa - Büyükçekmece arası olacak trafik olmasa sorun değilde trafik de olacaktır diye düşünüyorum .
Evet lpg yi düşündüm de , sürekli alışveriş merkezlerine gidiyorum birde hersene muayene olayı var . Gideceğim yer Bayrampaşa - Büyükçekmece arası olacak trafik olmasa sorun değilde trafik de olacaktır diye düşünüyorum .
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
[QUOTE=Sauron;597035]Evet lpg yi düşündüm de , sürekli alışveriş merkezlerine gidiyorum birde hersene muayene olayı var[QUOTE]
Lpg'li araçlar her sene muayeneye girmiyor normal taşıtlar gibi 2 senede bir giriyor.Onun haricinde LPG sızdırmazlık testi ve raporuda 2 yıl geçerli oluyor.Eksoz emisyonda aynı şekilde.yani LPG nin size extrası normalden farklı olarak LPG sızdırmazlık raporu oluyor oda 2 yılda 1 alınıyor,muayeneden muayeneye oda 25tl fiyatı var
Taktırın simit depo lpg bi çok alışveriş merkezine girersiniz ben ankaradada bursadada hemen hemen hepsine giriyorum sıkıntı yok![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
[QUOTE=Ayberk0616;597043][QUOTE=Sauron;597035]Evet lpg yi düşündüm de , sürekli alışveriş merkezlerine gidiyorum birde hersene muayene olayı var+1 sizin ilacınız lpgLpg'li araçlar her sene muayeneye girmiyor normal taşıtlar gibi 2 senede bir giriyor.Onun haricinde LPG sızdırmazlık testi ve raporuda 2 yıl geçerli oluyor.Eksoz emisyonda yani LPG nin size sadece extrası normalden farklı olarak LPG sızdırmazlık raporu oluyor 2 yılda 1 muayeneden muayeneye oda 25tl fiyatı var![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri