valla sabırsızlıkla bekliyorum kardes sen yaparsın bi surpriz
arkadaşlar geçıkme için hepınızden özür dılerım merak etmeyın bekedığınıze değecek gerçekten kargo meselesıne gelınce eğer öyle bır şansımız varsa indirim gıbı allahına kadar pazarlığını yaparım boru değil hoş toplu gönderıyorum dımı)) gerkırse hepsıyle konuşurum kargoların hıçmeraketmeyın bılgı içinde sağolun ayrıca
valla sabırsızlıkla bekliyorum kardes sen yaparsın bi surpriz
bende haber bekliyorum abi bende istiyorum hazır olduğunda hesap numaranıza ücreti yatırırız...
bende alternatif 2 isterim fiatı ve nasıl alacağımı bilirsem sevinirim saygılarımla
arkadaşlar adamlar su yaptı ve daha güzel oldu tabi başka bır penye imalatçısıyla konuştum en geç pazartesı veya salı numune yetıştırecek burdan beğenınıze sunacağım ilk etapta 37 takım siparış ettım
20 ytl takımı daha önce listeye isım yazdıran arkadaşlar 20 ytl hazırda tutsunlar hesap no verıcem 25 ytl ye burun kıvıran lar şimdi 20 ytl kım yapıyor yahu dıyorlar)))) neyse ne kadar hesaplı olursa daha iyi inanın çok mücadele edıyorum ama galıba verdığım emeğın karşılıgını aldım sayılır pazartesı,salıyı bekleyın
vulas sen bizim herşeyimizsin
pis yag yaptım dimi
Harika vulas54, sabırsızlıkla bekliyoruz numuneyi.
her neyse bende istiyorum.Şartlar nedir abi olay ne yani kısaca![]()
saüol vulas...heyecanla bekliyoruz![]()
siyahını yaptırabilirmiyiz benim araç siyah kırmızı olmaz , mavi de beyaz hele hiç olmaz siyah üstüne beyaz p hoş oludu ya en ii ihtimal kırmızı gibi geliyo ama oda kötünün iyisi gibi olacak ama helel olsun 20 ytl ise süper fiyat eline sağlık
hadi bakalım vedat.
görelim seni dostum.
herşey için çok teşekkür ederim.
yardımların için yürekten sağol.
abi büyüksün sen yaf saol emeğine sağlık 8O
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
Ben bu forumda bir Search'u bilirim birde Vulas'ı... (Diger darılmasın, bende yağ yapıyorum...)
Harikasınız....
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
ikcihan okadar cevap yazdık sana bide beni tanı forumda![]()
bende listeye yazmıştım adımı bizede gelecek değilmi vulas abi bekliyoruz haber...![]()
Vulas54; bir ses yok mu yaw? Heyecan yaptım...![]()
8O
Arkadaşlar ben geçmi kaldım.Bende sipariş vermek istiyorum.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg. SP+SKY+16'' Egzotik Kırmızı
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri