Başlığı görünce hemen sayfayı açtım ama bunun acil yardımlık bir durumu olduğunu düşünmüyorum Gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar bu şekilde başlık açmalı
Başlığı görünce hemen sayfayı açtım ama bunun acil yardımlık bir durumu olduğunu düşünmüyorum Gerçekten acil yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar bu şekilde başlık açmalı
Baslıkları acıl yardım gıbı baslık ıle actıgınzd akonunun ıcerıgının ne oldugu aramalarda cıkmıyor soylekı ''ido bilet sorunu'' dıye acarsanız baslıgı butur sorun yasamıs bır kullanıcı aramadan hemen konu baslıgını bulup ıcerıgını gorebılıyor ve gereksız olarak aynı konuyu ıkıncı kez acmamıs oluyor ,dıger kullanıcıların yorumlarını beklemeye zaman kaybına gerek kalmadan hemen fıkır sahıbı olabılıyor.
Forumda aynı sorunun defalarca farklı baslık altında yenıden acıldıgını goruyoruz.
Örnek vermek gerekırse ,
Akaryakıtta indirim baslıgı konu 1yıl once acılmıs indirim oldugu zaman insanlar bu baslık altına yenıden yazıyor konu hortluyor devam edıyor,fakat 10 dk sonra baskabırı Bugun akaryakıtta ındırım var dıyor yenı bır konu acıyor 1 saat sonra dıger bır arkadasımız Mazoota benzınde ındırım dıyor yenı bır konu acıyor aynı ıcerıklı sıze 3 farklı baslıkta konu daha sonra bır kulanıcı aradıgı konuyu bulmak ıstedıgınde arama yaptıgında üç farklı baslık ıle karılasıyor ulasması gerekn bılgıye daha fazla zaman harcıyarak ulasıyor.
Acıl yardımda ıse baslıgın ne oldugu bılınmedıgınde 20 tane acıl yardım baslıgını kullanıcı teker teker ınceleyerek sonuca zahmetlı bır ekılde ulasmıs oluyor
Konu ZAK1980 tarafından (05/11/2011 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri