Alıntı HarbiAslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim araç 2011. mart ayında almıştım. aynalı güneşlik, bagajda ışık, kol tutamaçları bendede yok.

gp'nin zaten dynamic modeli yok.

aracında çelik jant var sanırım. mesela bu özellik full kitle veriliyor. sen full kit aldınmı ?

aldıysan eksiğin çok fazla. almadıysan, çelik jantı fazladan vermişler sana. ancak mp3 çaları olmayan bi teyp vermeleri kafa karıştırıyor. çünkü araç donanım listesinde gp'lerde direksiyondan kumandalı cd+mp3 çalar yazıyor.

istersen bir an önce git bayiye derdini anlat. herşeyi geçtim gayet normal geliyor bu eksiklikler ama mp3 çalar olmaması gerçekten kaygı verici bir durum.

fiatın hırsızlığı yakında motor bölümüne yansıyacak diye düşünüyorum artık, aracı alınca bi bakacan motor yok, yada akü yok, yada şanzıman yok, aksesuar diye listeye eklerler yani yapar bunlar.
evet aracımda full kit var, teypte usb aradım mp3 takıp dinleyecektim yok usb girişi, cd çektim taktım ancak hata verdi, direksiyonda ses acma kapama ileri geri src diye bi tuş vs bişeyler var ama radıoda etkin sadece el feneriyle akşam torpidoda cd mi aradım gören hırsız sancak resmen torpidodada ışık yokmuş aracın.
Alıntı omer06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2011-2012 GP ler Yani S5 serilerde bu dedikleriniz zaten yok biz çok konuştuk bu konuları...
Almadan sorsaydınız hayal kırıklıgına ugramazdınız.
Keşke öyle yapsaydım araba almak aklımda bile yoktu krediyi motosikletimin modelini yükseltmek için çekmiştim yaşım 19 olduğu için fazlasıyla aile baskısı vardı ve bi anda ilk chevrolete girdim aveo yu beğenmedim 2. adresim fiat oldu ve puntoyu sevmiştim ve bi anda aldım hiç araştırmadım aracı.