Bende yeni alacağım için bi süredir araştırıyorum,
2. Serilerde kronik bir sorun yok diye biliyorum, Tek kronik sorun olan City Direksyon bunlard çözülmüş olarak geliyor.. Arızalı varsa da müşteri memnuniyeti kapsamında değişiyor..
Yazılım uygulamasından çok memnun olanlarda var, yakıtı çok etkilediğini düşünenlerde, benim aldığım araçta EVOTECH firmasının custom yazılımı var bi süre test edip memnun kalmazsam yakıtından orjinale döndürme düşüncem var.
Yakıt konusunda çok sıkıntılı değil, bir dizel gibi yakmasını bekleme tabi, ama sakin devirlerde kullanırsan şehir içinde 100 km de 7-7,5 yakarsın yine ortalama 6 civarı yakanda var ama ben dayanamam o kadar: )
Ecu su tjete özel yazılmış kaliteli LPG kitleri mevcut, forumda kullanıp çok memnun olanlar var.. Starjetlerdeki kadar sıkıntı yok. (bir dönem starjet bakmıştım lpg ile sıkıntı yaşadığını okuduğum için vazgeçtim, belki şuan ona da özel bi ecu hazırlanmıştır bilmiyorum)
Bakım fiyatlarını bende bilmiyorum umarım yedek parçası uygun fiyatlıdır : )
Fiyatlara gelince ben 20bin tl ye de bi kaç t-jet baktım 2008 model çok yıpranmış, yorulmuş olduğunu düşündüm bindiğimde.. hiç öyle resimlerdeki gibi durmuyor..
bulduğum aracı 24bin e alıyorum 2009 model garantili 44bin km de karportada sadece kaput değişmiş serviste kayıtlı olarak (3 kere) ama çamurluklarda boya vs yok airbag açmamış ve araç çok diri durumda, cam tavalı tak off jantlı felan.. ama 22-24 e çok güzel bi t-jet alırsın diye düşünüyorum
Yer imleri