Alıntı emrahisilti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben şöyle özetlemeye çalışayım.

Tjet gerçekten farklı ve özel bir motor.Pedaldaki gücü hissedebiliyorsunuz.
Genel kronik çözülmeyecek bir sorunu bulunmuyor.2007 ve sonrası zaten city direksiyon problemi bulunmuyor.
Genel bakımları ve parçaları diğer puntolara göre pahalı
Yakıt tüketimi diğer puntolara göre 1-1.5 lt kadar daha fazla.Şehir içi 7-8 şehir dışı 6 lt ortalamayla kullanabilirsiniz.
t-jet için lpg çözümü biraz maliyetli.Turbolu olduğu için turbo kit takılması gerekiyor.Fiatın randerezzo ile anlaşması olduğu için onu takmamızı önerdiler.Buda ruhsata işletme ile birlikte 2500 tl tutuyor.(ben bu yüzden vazgeçtim).

Kafanıza takılan başka bir soru varsa yardımcı olmaya çalışayım
Emrah abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Ben yılda en az 15-20bin km yol yapıyorum bunun yarısı şehirler arası yarısı şehir için bu sebeple LPG benim için baya bi avantaj kendi aracımı 2 sene önce aldığımda 63 bindeydi şimdi 115binde LPG'li olduğundan sıkıntı olmuyor 20krş yakıyo gez gezebildiğine ama şimdi aldığım tjet 40 krş gibi yakarsa beni kasar ama 30-32 krşa kadar yakıtı kaldırırım.
Bunun haricinde yedek parçadan bahsedebilirmisiniz? Mesele araç kaç bin kmde bir bakıma giriyo fiyatlandırmalar nasıl yağ,yağ filtre,benzin filtre,bujii en önemliside triger ve debriyaj bunlarla ilgili fiyat bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim.Cevaplarınız için teşekkürler