çok sağolun..
sağolun. aynen Allah beterinden saklasın.
teşekkür ederim arkadaşım...
Printable View
çok geçmiş olsun... allah beterinden korusun..
büyük geçmiş olsun canınıza bişey olmasın demekten başka bir söz yok.
abi çok geçmiş olsun canınıza bişe olmamış şükür. verilmiş sadakanız varmış.
çok gemişolsun allah beterinden korusun olayın tek sevindirici tarafı size bişey olmamış
cana geleceğine mala gelsin
amin kardeşim Allah beterinden saklasın dediğin gibi. üzülmemek içten bile değil. ama bundada bir hayır vardır diyorum.
çok teşekkürler.
teşekkürler. aynen katılıyorum. cana geleceğine mala gelsin.
Geçmiş olsun,havayastıkları patlamamış gibi duruyor,zincirleme kazaya karıştınız sanırım,Allah beterinden saklasın...
sağoalsın kardeşim. gerçekten ucuz kurtardık.ALLAH hepimizi beterinden korusun.
sağoalsın abicim. bana bişey olmadı çok şükür arabanın da kaskosu vardı. bir şekilde halledecez. ama kazaya sebebiyet verip olay yerinden hızla uzaklaşan 41 UD 095 PLAKALI GRİ TOYOTA COROLLAYA BÜTÜN İYİ DİLEKLERİMİ GÖNDERDİM.
teşekkür ederim. evet hava yastıkları patlamadı. sanırsam şaselere darbe almadığı için. gerçi bu durumda bir anormallik varmı onuda anlamış değilim. açılması gerekiyormuydu. yoksa normal bir durum mu?
cıdden gecmıs olsun
sana bırsey olammıs yemısım arabasını
gecen aksam bır komsunun torunu asırı hız ve alkolden dolayı aracı ıle kaza yapmıs arac pert,aractakı 2 kısı yogun bakımda bır haftadır soforde yenı cıkmıs yogun bakımdan ama ayaklarını hıssetmıyormus aılesı perısan dıger arkadaslarının yasayıp yasamayacagı bellı degıl durumları krıtık.herkes ıcın durum kotu aılelerının ne para ,ne pul umurlarında tek dusunduklerı cocuklarının ıyılesmesı olaya bu sekılde bakınca kaza olmasa ıyı olurdu ama yınede buna sukur
Gercı alkol ve hız nedenılebılırkı ama ınsanız hata yapıyoruz ıste oyle yada boyle sana bır sey olmaması sevındırıcı tekrardan gecmıs olsun
çok çok geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin.
çok geçmiş olsun
canın sağ ol olsun hocam. size birşey olmaktından sonra mal geri yerine gelir. Allah kötüsünden korusun
Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
umarım iyi sinizdir cok gekmiş olsun cana birşey olmasın yeterki gerisi hep alınacak şeyler
geçmiş olsun çok üzüldüm :(
Çok çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda yaptırır yeni aldığınız aracınızın keyfini sürersiniz.
çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla zincirleme bir olay olmuş. Ucuz atlatmışsınız geçtiğimiz hafta tem de olan tır faciasını henüz unutamadık.
geçmiş olsun allah beterinden saklasın
çok teşekürler arkadaşlar...