Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
Printable View
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.
geçmiş olsun dostum..
çok geçmiş olsun allah beterinden saklasın
bu tur buyuk araclara arkadan vurdugumuzda frene basılı tuttugumuz ıcın arabanın burnu altta kalıyor ve arac olabıldıgınce ondekı aracın altına gırıyor. eger tam vurma anında (zaten o anda yapmamız ımkansız) frenden ayagınızı cekseydınız belkıde daha az hasarlı bır kaza olabılırdı. cunkı benzer bır kazayı bende sırket aracımla yaptım. onumdekı hyundaı h100 mınıbusun altına gırdık. nerdeyse aynı hasar vardı bendede.hızımızda 40 -50 cıvarıydı.
tekrar tekrar gecmıs olsun. 4000 tl gıbı bır hasar cıkar dıye dusunuyorum. kaskoda problem olmassa aracı gcır gıcır alırsınız.
gecmısler olsun. Allah daha beterınden saklasın.
Çok geçmiş olsun...
çok büyük geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.
geçmiş olsun
bu arada geçmiş olsun dileklerini ileten bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim.
çok geçmiş olsun canın saolsun
çok geçmiş olsun allah daha beterinden korusun :S
Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun. Allah saklasın kazalardan hepimizi...
çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın, otobüs ön tarafını nereye çarptı, o kaçtı dediğin araca mı? Ön camı nasıl kırılmış anlamadım... tekrar geçmiş olsun dostum...
geçmiş olsun..
Murat geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Bence kazadaki en büyün şansın otobüsün çeki demirine denk gelmemen esnek bir parça olmadığı için arabanın göreceği hasar daha fazla olurdu.
Geçmiş olsun ..Bizde arabamızdan ses geliyo diye üzülüyoruz.Allah korusun hepimizi..