onu geçtim yıpranma elbet olacak ancak nette biraz araştırdım... aklıma takılan şunlar olası ölümlü kaza yada araçla suç işlenmesi durumunda ne olur acaba? araç sahibinin başı da yanar mı? yoksa kirada olduğu için hukuksal bir düzenlenmesi var mı?
onu geçtim yıpranma elbet olacak ancak nette biraz araştırdım... aklıma takılan şunlar olası ölümlü kaza yada araçla suç işlenmesi durumunda ne olur acaba? araç sahibinin başı da yanar mı? yoksa kirada olduğu için hukuksal bir düzenlenmesi var mı?
Forumdan bır arkadas kıralamaya verdı ,bır kaza olması durumundada arabanın kaskosu,cartı curtu ıle kıraya verdıgınde senın yasal olarak bır sorumlulugun kalmıyor sadece aracı satmamıs oluyorsun arac sana kalıyor ama dıger tum yukumlulukler karsı tarafa aıt oluyor .
Sıgıortacın ıle bu ısı yapmıs bırı ıle gorus fıkır al
boyle bır durumda senın bır sucun olmuyor forumdan bır arkadas kıralamaya verdı 1 yıl sonra aracı gerı alacak ve aldıgı paraıle yenı bır alacam dıyordu ama sozlemenı ıyı duzenle ,iyi arastır
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri