Arkadaslar bu gun etilerde araci inceledim, arac sahibi arkadasa babasi üst sinif bi spor arac aldigi icin cikartiyor elden.
orjinal yaylari hava filtresi katalizoru herseyi duruyor 3 adet anahtar kabi var, arac cok temiz ve diri performans su sekliyle deli ama bana uymuyo katalizoru geri takip yaylari orjinalle degisicem cok icime sindiSuanki sahibi downpipe iptal et ama yazilima dokunma diye tavsiye ediyor bu konuda kararsizim. Uzatilmis garanti mevcut bakimlari yakup otoda yapiliyormus kayitli, bir kac kez tampon kirmis. Kaskodan yapilmis. Aracin uzerinde cam filmi ve egsozdan dolayi men cikti pazartesi muayne yapip meni (bu da cok anlamli oldu
cozdurup satisi alicam aksilik olmazsa, 24 te el sıkıştık bu ra tam olarak.
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah. içinize sindiyse sorun yok tabi.
Artık Fiorinolu
hayırlısı olsun bu arada..aracımı satmıyorum arkadaşlar ben yanlışlık olmasınbu arada evotech in puntoya yazılım yaptığını ilk kez duyuyorum
fiyattaki aniden 2.000liralık düşüşte biraz süpheye soktu beni..o fiyatlara hatasız tjetler var trameri temiz..ben olsam onlara bakardım..cam tavan çok önemliyse sizin için bilemem ama =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
hayırlı olsun o zaman arkadaşım, sen beğendin sen bineceksin,içine sindiyse bas gaza![]()
aracın sekli on numara bencede alınır hayırlı olsun)
Araçta kaza yoksa fiyatı sıfırına kıyasla gayet normal. Yeni gelen vergi küçük hacime yönelişi artıracağından ne alsanız kardasınız şu sıra.
Bu güzel orjinal jantların satıldığı site varmı bildiğiniz?
Hedefi Olmayan Gemiye Hiçbir Rüzgar Yardım Edemez...
Hayırlı olsun diyelim o zaman, Allah kaza bela vermesin.
hayırlısı olsun diyelim o zaman gerçeketen güzel araç forumun en iyilerinden olacak gibi...![]()
Bu gün İlgili servisle görüştüm tramer kayıtlarının detayı için
1. Kayıt; Kaput, Tampon, Tampon Traversi değişmiş (5000KM de)
2. Kayıt; Kaput, Tampon, Tampon Traversi, Radyatör Takozu, Sol Far..
3. Kayıt; Kaput, Tampon, Tampon Traversi, Sağ Far..
) Arabanın 4. kaputu : ) Çamurluklarda boya ve düzeltme bile yok. Airbag açmamış hiç, aks vs değişmemiş
Son bakımını 4000 km önce yapmış ön arka balatalar filtreler carbon clean yapılmış.
Uzatılmış garanti ne kadar görünmüyo eğer bir yılsa şubat 2012 2 yılsa şubat 2013 e kadar garanti devam ediyor... kafamı kurcalıyordu bu tramer kayıtları şimdi içim daha rahat..
airbag açtırmadan yada çamurluklarda hasar oluşturmadan 4 kere kaput değiştirmekte ayrı bir yetenek olsa gerek.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Konu CesSpOoL tarafından (22/10/2011 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
senin araba alımı olay oldu valla kardes![]()
aldıktan sonra ileride satışını da düşünerek al inş. hayırlı olur. hayırlı olsun..
Sırf bu yuzden servisi aradim kayitlari istedim gecmisi ile sikinti yasamamak icin, bi benzinli bi dizel punto kullanip sattim sorunsuz umarim bunada nasip olur temizce kullanip satmak
bu arada katalizörü geri taktığımda arabanın altında kaynak izi felan olucak mı ? yoksa vidalı montajlı bi zamazingo mu ?
Konu CesSpOoL tarafından (22/10/2011 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri