Alıntı kmrn35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu paraya yani en fazla 22.000 tlye Puntodan daha iyi bir araba öneriniz varmı ?

Ayrıca Puntolarda çok kronik sorun çıkıyomuş yine bu forumda bir arkadaş yazmış okudum. Paslanma falan varmış? Yok arka kapılar açılmıyomuş niye bu kadar kalitesiz ypaıyolarki bu aracı ? İnsan canını emanet etmeye korkuyor yani sonuçta.

Birde T-jEt dynamic ile T-jet sport arasında tam olarak ne farklar var bilen varmı tüm farkları?
En barız kronık sorunlar,
1-City elektro servo motor arızası tamırı 2.000 tl falan %50sını fıat oduyor sana 1.000 tl odetıyor bunun tamamıyle ucretsız olması ıcın cabalarımız devam edıyor.1.000 tl yı odeyen bır abımız bu parasını gerı aldı ama ugrasıyorsun bayagı
2-Arac sansı ısı masallah benım arac 2009 sadece cıty arızası yasadım garantıden halledıldı kapı da sıkıntı yasamadım
3-Sana Gp almandakı tek tavsıyem su İzmırdesın gibi bir adam var ın tekj yapamadıgı City arızası onun dısında herseyını yapar aracı sıfır yapar Ankaradakı bazı arkadaslar ve ben Fiat marka arac almamın cıddı sebeplerınden bırısıde Kavaklıdere Fiat servısının olmasıdır der İzmır ıcınde tır