Yeni öğrendim bu olayı bilsem yollardım herhalde. Peki nerden bilcez gerçekten anahtarımı teybimi çalınmış falan ? Başka ne olabilir peki hasar vuruk çarpma falan değil diyonuz yani ?
Printable View
kardeşim kusura bakma ama hiç deneyimin yok ve sen yalnız başına araba mı alıyorsun bence bir büyük yada bilenden yardım al küçük birşey değil araba alıyorsun! bu arada en önemlisi güvenlik diyorsun,araba 200 de titrer mi diyorsun biraz çelişkili...200 e çıkabileceğin yol zaten çok az ve deneyimsizim diyorsun bence 200 e çıkma konusu senin için en son planda olmalı lütfen yanlış anlama seni rencide etmek gibi bir niyetim yok düşüncem sadece:)
Evet bu konuda haklısın deneyimim yok ama yardım alabilceğim kimsede yok malesef :)
Şimdi bu hasar kaydı çarpma vuruk falan değil önemli bişey değil diyonuz öylemi ?
çalınma yazmış başka birşey yok gibi görünüyor ama kesinlikle yoktur diyemeyiz! bence sen gideceğin servise önceden uğra yada satıcıdan uzak biyerde servis elemanı ile konuş bu benim ilk arabam deneyimim yok vs bana yardımcı olun de hatta birmota gidersen orda aydın beyi bul ilgili birisi muhtemelen yardımcı olur ama birmottan memnun olmayanlarda var onu da belirteyim ben memnun kalmıştım bakımdan!