mehmet sanırım navigasyon fiyatını dahil etmişler fiyatlara ben geçen hafta aldım UG8 205/55/16 200 yapı kredi 8 taksit sökme takma balans ücreti 0
Mehmet kardeş pazarı bir sorarsan halledeyim ben bu pazar...
mehmet sanırım navigasyon fiyatını dahil etmişler fiyatlara ben geçen hafta aldım UG8 205/55/16 200 yapı kredi 8 taksit sökme takma balans ücreti 0
kardeş 205 /55/16 nın fiyatı 190 tl yapı krediye 7 taksit sökme takma balans ücretsiz kargoda ücretsiz. bence sen biraz yüksek almışsınebata göre fiyatları var çok satılan aracınki ucuz az satılanı pahalı oluyormuş sürüm meselesi galiba..
tuncay abi pazar günü olayınıda söyledim açmıyoruz ama kişi sayısı fazla olursa istediğiniz pazar açarız denildi ...
Konu JASMINE tarafından (22/10/2011 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
abi gelmeden önce gidecek olanlar önceden alacakları ebatları bildirsinler ellerinde kalmamış olabilir yada ebat olmayabiliyormuş .. en iyisi ben size telefon numarasını vereyim siz direk görüşün aradığınızda kemal otodan grande puntolar için toplu lastik srduk diye söze başlarsanız indirimden faydalanabilirsiniz.. telefon numarası 0312 394 53 77 Hüseyin pireci
pazar hep beraber buluşup alsak olmaz mı
arkadaslar benim almama gerek kalmadi babam lassa almis benden habersiz
Arkadaşlar bugün babamın arabasına GOODYEAR 185\65\14 DURAGRİP modedlini 140 tl ye aldım navigasyon ve nitrojen dahil( femolinin aldıgı fiyat daha uygun ) baya bi yer gezdim gezdiğim yerlerde çoğu satıcı pazartesi %10 zam var dedi bilginize
çarşambadan sonra bu fiyatlara olmayacak arkdaşlar .. lütfen acele edelim ben benim lastikleri pazartesi alıyorum isteyenler pazartesi günü bldirsin . daha sonra yardımcı ol diyenler için çok geç olacaktır..
Ben gelicem abi büyük ihtimalle pazartesi. Önce senin dükkana uğrarım sonra lastikçiye geçerim.
arkadaşlar ben bugün Kazım Karabekir caddesindeki bütün lastikçileri gezdim.
lassa snowways ıı . 130tl
pirelli snowmaster 135tl
hankook 125tl
petlas 110 tl 12 taksit
michelen alpin 155 tl
kormoron 110 tl
bu fiyatlar 15" için geçerli, 14" ise 5-10 tl daha ucuz.
ebat ne ? tam ölçüler ?
arkadaşlar bende fiyat aldım ama saçma sapan fiyatlar verdiler banada. 185 65 15 için 140 TL fiyat çektiler. diğer ebatlar femolininkinden pahalı. UG8 için. navigasyon için 30 TL fark istiyorlar. femolinin fiyatları gayet güzel. ben önümüz haftasonu parayı ayarlayacaktım ama bugun gezdiğim lastikçiler bile 2 gün sonra yeni stok gelirse bu fiyattan vermem dedi. elimi-zi çabuk tutmaya bakalım
Arkdaşlar zam geleceğinden ötürü biz 3 kişi bugün alıyoruz alacak diğer arkdaşlar bugün yada yarın kendilerini ayarlasınlar çünkü %10 zam gelecekmiş ..
Ben bugün mehmet abinin anlaştığı yerden aldım. Gayet sorunsuz ve hızlı bir şekilde taktılar. Navigasyon kuponumuda internetten onaylattım.
dün babamda benim arabaya önlere iki tane petlas almış 115 liradan 6 ay taksit. bide araya 60 amper inci akü sıkıştırmış onada 100 tl + 6 ay taksit yapmışlar.
güle güle kullansın herkes kazasız belasız![]()
yarın dört kışlık teker alacağım ve hala kararsızım.
lassa snowways ıı . 130tl
pirelli snowmaster 135tl
hankook 125tl
petlas 110 tl 12 taksit
michelen alpin 155 tl
kormoron 110 tl
hangisini almalıyım bilemiyorum.?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri