valla fiyat mükemmel abi goodyear ug8 için özellikle :) bende bi durumu ayarlayıp haber vericem sana en geç pazartesi.. çok sağol abi uğraşın için :)
valla fiyat mükemmel abi goodyear ug8 için özellikle :) bende bi durumu ayarlayıp haber vericem sana en geç pazartesi.. çok sağol abi uğraşın için :)
en geç pazartesi alacağız haberiniz olsun ondan sonra kalan dona kalır :D
Abi güzel fiyatlarda. Bunlar tane fiyatı değil mi takım değildir herhalde. Ben ilk defa lastik alacamda. Birde bu serii için ortasında su kanalı olmadığı için yağmurlu havalarda çokta güzel bir yol tutuşu yokmuş daha ziyade sürekli kar bulunan erzurum gibi kışı ağır geçiren yerler için ideal diyorlar lastik için.
Edit: Lastikler için daha detaylı araştırma yaptım. Kötü yorum yok fiyatgayet iyi. Kullanıcıları gayet memnun fiyatının hakkını verdiğini ve 3 kış rahat (sadece kış kullanımında) geçirebileceğini söylüyorlar. Petlasıda önerdiler şikayet eden yok interneti baya altüst ettim. Üstelik sessiz ve yol tutuşu karda gayet başarılıymış bu son ürünlerinin. geçen sene 195/65/15 lik lastikleri 90 tl ye alan olmuş. ki 4 lastik petlas 360 tl ederken goodyear 580 tl ediyor arada 220tl fark var. Eğer o fiyatlara bulursam ben seçimimi petlastan yana yapacağım. yok 100küsür gibi rakamlarda olursa düşünmeden goodyear bir sonraki postumdada dediğim gibi cumartesi netleşir tekrar haber veririm.
Abi kesin olmamakla beraber ismimi yazın cumartesi kesinleştireceğim. 185/65/15 eğer yanında navigasyonu veriyorsa tabi. Oraya gittiğimizde kardeşim kalmamış sonra verelim olmasın. Vallahi taktırmam :D
Ya yanlış anlamayın.Can, bu işe ne diyorsun konuyu sen açtın? Sen de femolinin goodyearından alacakmısın? birlikte alalımmı?
Mehmet kardeş yer nerede?
Ayrıca Mehmet kardeş bu lastik bayimizde, Nitrojen varmıdır?
Lastiklerin üretim tarihler nedir? 1-2 aylıktır umarım. Eski tarihliyse sertleşmiştir lastikler... Ben şu an için sadece ön tekerlere 2 tane almayı düşünüyorum. Navigasyon kampanyasına 2 lastik alanlar dahil mi? Ek olarak, yer neresi? Yaz lastiklerini saklama hizmetini kaç TL'ye veriyorlar?
ivedik organize ile ostim'in birleştği yerde,
mehmetin dükkana 2 km filan!
yetkili goodyear bayii.
sanmıyorum, ama pazartesi daha sağlıklı bilgi alabiliriz!
ultra grip 8 zaten bu yıl tanıtılan bir lastik,
en kötü ihtimalle mayıs çıkar, ayrıca orada baktığımızda ellerinde 37. hafta bile gördüm,
taptaze lastik kısacası :)
lastik oteli hizmeti, ilk yıl ücretsiz çok büyük ihtimalle ( eh..boru değil 4 tane sıfır lastik aldık canım, o kadarını da yapsınlar)
navigasyon hediyesi ile ilgili olarak da şöyle bir bilgi vereyim;
dükkanda, lastikleri aldığınızda hemen verilmiyormuş,
bir şifre kartı veriyorlar ve siz internetten o şifreyi goodyear'ın kendisine gönderiyorsunuz ve onlarda hediyenizi adresinize kargoluyorlarmış!
Merhaba lastikler hangi ebatta olacak Ben 185 65 R 15 almak istiyorum Kışın 17' lere zincir olmuyor.Saygılar.
oruç maşallah tüm cevapları yazmış :)
tuncay abi nitrojen var basabiliyorlar,
navigasyon şifreyi internete giriyorsunuz adresinize kargoluyorlar.
2 adet lastiğe malesef vermiyorlar..
yer ankarada bize 2 km felan .
ug8 bu sene çıkan bir lastik eski tarihlisi yok en kötü 30 . 35 haftanın ürünü yani geçen
ay yada bir önceki ..
İsteyen istediği ebatı alabiir ben sadece verdiğiniz ölçülerdeki fiyatları aldım ..
Bilgiler için, sağol Mehmet kardeşim, Pazar günü lastikçi sanırım kapalıdır. Ve ne zamana kadar süremiz vardır?
abi süra yok ama süre geçtikce zamlardan dolayı bu fiyatlar yukarı çıkabilir biz en geç pazartesi alalım diye kararlaştırdık yinede bir kaç gün daha bekleriz hep beraber allımki indirim alabilelim çünkü biz bu fiyatları 20 takım felan alacağız diye aldık :d 2 yada 3 takım olursa adamlarla papaz oluruz diye korkuyorum :)
Yav pazar açıksa ben pazar halledeyim hemen...
üstad bende kışlık lastik alacağım eğer ciddi bir indirim sağlanırsa haberdar edin. 05354790117
Mehmet kardeş pazarı bir sorarsan halledeyim ben bu pazar...
mehmet sanırım navigasyon fiyatını dahil etmişler fiyatlara ben geçen hafta aldım UG8 205/55/16 200 yapı kredi 8 taksit sökme takma balans ücreti 0
kardeş 205 /55/16 nın fiyatı 190 tl yapı krediye 7 taksit sökme takma balans ücretsiz kargoda ücretsiz. bence sen biraz yüksek almışsın :D ebata göre fiyatları var çok satılan aracınki ucuz az satılanı pahalı oluyormuş sürüm meselesi galiba..
tuncay abi pazar günü olayınıda söyledim açmıyoruz ama kişi sayısı fazla olursa istediğiniz pazar açarız denildi ...
abi gelmeden önce gidecek olanlar önceden alacakları ebatları bildirsinler ellerinde kalmamış olabilir yada ebat olmayabiliyormuş .. en iyisi ben size telefon numarasını vereyim siz direk görüşün aradığınızda kemal otodan grande puntolar için toplu lastik srduk diye söze başlarsanız indirimden faydalanabilirsiniz.. telefon numarası 0312 394 53 77 Hüseyin pireci
pazar hep beraber buluşup alsak olmaz mı
arkadaslar benim almama gerek kalmadi babam lassa almis benden habersiz
Arkadaşlar bugün babamın arabasına GOODYEAR 185\65\14 DURAGRİP modedlini 140 tl ye aldım navigasyon ve nitrojen dahil( femolinin aldıgı fiyat daha uygun ) baya bi yer gezdim gezdiğim yerlerde çoğu satıcı pazartesi %10 zam var dedi bilginize
çarşambadan sonra bu fiyatlara olmayacak arkdaşlar .. lütfen acele edelim ben benim lastikleri pazartesi alıyorum isteyenler pazartesi günü bldirsin . daha sonra yardımcı ol diyenler için çok geç olacaktır..
Ben gelicem abi büyük ihtimalle pazartesi. Önce senin dükkana uğrarım sonra lastikçiye geçerim.
arkadaşlar ben bugün Kazım Karabekir caddesindeki bütün lastikçileri gezdim.
lassa snowways ıı . 130tl
pirelli snowmaster 135tl
hankook 125tl
petlas 110 tl 12 taksit
michelen alpin 155 tl
kormoron 110 tl
bu fiyatlar 15" için geçerli, 14" ise 5-10 tl daha ucuz.
ebat ne ? tam ölçüler ?
arkadaşlar bende fiyat aldım ama saçma sapan fiyatlar verdiler banada. 185 65 15 için 140 TL fiyat çektiler. diğer ebatlar femolininkinden pahalı. UG8 için. navigasyon için 30 TL fark istiyorlar. femolinin fiyatları gayet güzel. ben önümüz haftasonu parayı ayarlayacaktım ama bugun gezdiğim lastikçiler bile 2 gün sonra yeni stok gelirse bu fiyattan vermem dedi. elimi-zi çabuk tutmaya bakalım
Arkdaşlar zam geleceğinden ötürü biz 3 kişi bugün alıyoruz alacak diğer arkdaşlar bugün yada yarın kendilerini ayarlasınlar çünkü %10 zam gelecekmiş ..
Ben bugün mehmet abinin anlaştığı yerden aldım. Gayet sorunsuz ve hızlı bir şekilde taktılar. Navigasyon kuponumuda internetten onaylattım.
dün babamda benim arabaya önlere iki tane petlas almış 115 liradan 6 ay taksit. bide araya 60 amper inci akü sıkıştırmış onada 100 tl + 6 ay taksit yapmışlar.
güle güle kullansın herkes kazasız belasız :)
yarın dört kışlık teker alacağım ve hala kararsızım.
lassa snowways ıı . 130tl
pirelli snowmaster 135tl
hankook 125tl
petlas 110 tl 12 taksit
michelen alpin 155 tl
kormoron 110 tl
hangisini almalıyım bilemiyorum.?