Alıntı ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Berk konu baslıklarını ''bır sorum vari,sorun var'yardım ,yardım edın'' dıye acma ıstersen aramalarda sorun oluyor.navıgasyon +park sensoru dıyre acarsan bu konuda bılgı sahıbı olan arkadaslar hemen yanıtlar
Senın cevabını su sekılde yanıtlayayım bazı markaların navıgasyonlarına goruntulu park sensorlerı baglammıyor gerı vıtese taktıgında navıgasyon ekrannı oluyor sana monıtor.
Bunun ıcın navıgasyonun bu ozellıgının olması lazım parj sensoru kolay.
Sahsen park senserunede ıhtıyac yok dıye duusnuyorum 2 senedır ıhtıyacım olmadı ve aracın arkasınıda bır yere vurmadım hıç
bir daha konu açarken dikkat ederim yeni üyeyim ilk yorumum oldu kusura bakmayın motora alıştığım için kaldırıma falan şak diye koyar anahtarı kapatır çeker giderdim ilk arabam olcak tecrübem az ve 0 km aldığım için çizilirse eğer içim acır çizilmesinden korkuyorum yoksa bir süre sonra alışacağıma eminim ama inanki hayatımda hiç araba park etmedim.
Alıntı Moosty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoşgeldin Berk,

Alışana kadar şöyle yapıyoruz:

- City mode açık
- Camlar açık

Yumuşak bir direksiyon, camdan gelen hava yüzümüze çarptıkça motor özlemi azalıyor. Hele bir ilk bahar gelsin bak ne demek istediğimi anlarsın.
Hiç sanmıyorum arabaya alışacağımı , şimdilik para biriktirmeyi aklıma koydum yaza kadar 4 bin tl yapıp ufak kurye motorları dediğimiz cbf 150 almayı düşünüyorum kesinlikle kesmeyecek ama motorsuz yapamam daha temin arkadaşımınkini sürdüm bu soğukta ellerim titrese bile o zevki bana yaşatması yetiyor kar yağsa yinede binerim arabayı pek kullancağımı sanmıyorum tertemiz duracak puntom Bilgileriniz için teşekkür ederim.