Ya arkadaş,benden ayda 1000 lira vergi kesiyorsun,yetmiyor içtiğim sigaranın içkinin,yaktığım benzinin vergisinin vergisine zam yapıyorsun.Nereye gidiyor bu para?
32-33 yaşında emekli olanlara mı ? Ya da vergisini doğru düzgün tahsil edemediğin esnafın farkına mı ?

Ben niye haksız yere emekli olmuş insanların maaşlarını ödüyorum,ya da senin zaafiyetini telafi ediyorum ki?

İdda ediyorum,en çok paranın döndüğü bir kuyumcu dükkanın da bile elden satış 5000 TL'i geçmez (yersen).Onlardan alamıyor,kayıt içi olarak ne alabilirsem alayım zihniyetiyle yaklaşıyor.
İnsanlar,yumurta,benzin,sigara,enerji (doğalgaz,elektrik v.b) tüketiyor.Sen çalı süpürgesi,gaz lambası fitilinden enflasyon hesaplıyorsun.Sonra %3-5 zam yapıyorsun.Her zamla daha da fakirleşiyoruz.
Vallahi yazık ya,sağlık sektöründe yaptığı reformlardan dolayı oyumu AKP'e verdim ama kesseler vermem artık.Çalışanın maaşları ortada,hiç bir düzelme yok.Akaryakıt konusu zaten tam bir rezalet.Ve ne ilginçtir ki kimsenin de sesi soluğu çıkmıyor bu konular ile ilgili ... alır %50 oy bir dahaki seçimde.

Ben emekçileri saksağan yavrusuna,başımızdakileri de saksağana benzetiyorum.Araştırın saksağan canı sıkılınca ne yaparmış...