alan memnun satan memnun keşke bir on sene daha bekleseydik başka bir model daha çıkardı onu alırdık yok yok on beş sene sonra alsaydık dahada başka modeel olurdu ..Bu böle sürüp gider elimizdekinin kıymetini bilelim...
alan memnun satan memnun keşke bir on sene daha bekleseydik başka bir model daha çıkardı onu alırdık yok yok on beş sene sonra alsaydık dahada başka modeel olurdu ..Bu böle sürüp gider elimizdekinin kıymetini bilelim...
Bravoyu dört gözle bekliyorum kasımdan beri bekliye bekliye daral geldi sıkıyorum dişimi :)
ya arkadaşalar tamam araba güzelde segment farkı var... biz gplerimizi golflerle c4 lerle alfalarla aurislerle filan karşılaştırıyormuyuzki bravolarla karşılaştırılsın gplerimiz... gpnin alıcası farklı bravonunki farklı...üstüne üstük bence değerlenir bile eğer böle kaliteli otolar çıkarmaya devam ederse fiat kalite değeri yükselir ön yargı ortadan kalkar
bence olay 106 306 farkı gibi ikisi de segmentlerinde kapıştı birbirini öldürmedi... :)
seğmentleri farklı hiç bir şey olmaz....bizi etkilemez
Bravo ile birlikte GPnin de 1.4 T-Jetleri de çıkarsa satışlar etkilenmez. Ama çıkmazsa yüksek performans isteyenler Bravo'ya kayabilir. (mesela ben :) )