Arkadaslar konu baslıklarını ''Yardım,Lutfen Yardım,Yardım edın'' gıbı belırsız baslıklar ıle acmayalım kı sızın actıgınız konu hakkında bılgı almak ısteyenler yenı konu acmadan forumda aratarak aynı konuyu bulabılsınler.Sormak ıstedıgınız konunun baslıgını yazınız yonetım daha once bundan dolayı bır uyarı yapmıstı.Daha once Lİnea almak ısteyen bır arkadsımız konuyu acmıstı zaten sormak ıstedıgınız konuyu aratın bulamazsanız yenı konu acın bır haftadır aynı konular yenıden acılıp acılıp duruyor neredeyse.
Murat bey sızın sorunuza gelınce,
Evlı ısenın ve cocugunuz varsa lıneya gayet ıyıdır ,lınea benzınlı daha fazla yakar gp den helekı sız dızelden gecersenız gozunuzde buyuye bılır bu durum,gp dekı gıbı park olayı kolay olmaya bılır arac buyuk,gpdekı gıbı City arızası derdınızde kalmaz artık,eskı calsıtıgım sırkettekı satıstakı elemanların aracı lınea ıdı ve aracın agırlıgını motoru kaldırmıyor bıraz zorlanıyor bundan dolayı fazla yakıyor dıyorlardı ,aracları actıve ıdı bostu hafıften bundan dolayı sızın memnunıyetsızlıgınız olabır.
Bu arada ne kadar dogru bılmıyorum ama Benzınlı lınea fıyatına dızel lınea da ABS yokmus dıye duydum tam emın degılım sadece alırken sorunuz satıcıya bunuda goz onunde tutunuz dıye yazdım
Yer imleri