dostum paylaşmak yasak olabilir diye pm atıyorum bir de garminlere yükleme yapmak için program lazım olacak .. https://www8.garmin.com/support/down...ils.jsp?id=927 o da burada.
Arkadaşlar Garmin GPS Navigasyonlar için Radar Noktalarını Gösteren POI lere ulaşabileceğimiz bir yer ya da sahip olan var mı ? şimdiden teşekkür ederim.
GRANDE PUNTO 1.4 STARJET 16v LPG
dostum paylaşmak yasak olabilir diye pm atıyorum bir de garminlere yükleme yapmak için program lazım olacak .. https://www8.garmin.com/support/down...ils.jsp?id=927 o da burada.
Konu shellcininabisi tarafından (10/10/2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Bunun mobıle olanı varmı.Garmın navıgasyon benım nokıa cep telefonundada![]()
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
Bu Radar Noktaları Olayı Fasafiso Geliyor Bana ? Gezici Radar Tespiti Felan Yapıyormu Bu ?
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
gezici radardan ziyade gittiğin yolun hız sınırını gösterdiği ve hız sınırını geçince uyardığı (hatta laz seslendirmesinde HIZ SINIRINI GEÇTİN B*KU YEDİN OLUM dediği) için genelde kurtuluyorsun gezicilerden. ha yaklaşık 4 aydır kullanıyorum samsuna gidip dönerken 5 kere falan kurtarmıştır beni.
radar uyarı levhası olmayan yolda ceza ödenemez...devlet vatandaşına tuzak kuramaz...ama nedense kuruyor.
Konu levan34 tarafından (10/10/2011 Saat 10:19 ) değiştirilmiştir.
Devletin hız ölçmeye ve kuralları denetlemeye elbette ki yetkisi vardır diye düşünüyorum ne demek tuzak.
bir arkadaş ta demişti daha önce FOREVER SELLEKTÖR![]()
evet en iyi radar uyarma sistemi karşıdan gelen arkadaşların yaktığı sellektörler![]()
O sellektörleri azrailin yaptırdığını düşünüyorum.
en iyisi radar detector![]()
livin' on the edge
Tüm noktaları yükledim içine fakat sadece özel POI olarak gösteriyor. bakalım yarın bildiğim radar noktalarında uyaracak mı deneyeceğim![]()
Garmin GPS e Radar Noktalarını programla yükledim. Ankarada ki radarlarda denedim. 300 metrede uyaracak şekilde ayarladım. Şimdi Radar a gelirken 300 metre kala uyarı veriyor. Hız Kontrol Uyarısı 70km/s (70km limitli radar için) yazıyor ve sinyal veriyor. Gayet güzel oldu![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri