Alıntı GPS2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi araç kazalı boyalı mı ? yoksa fabrikada *tashih* yani düzeltme tamir işlemimi görmüş toleranslar dahilinde...fabrikada...benim başımada geldi ...servisteki çaylak *usta* ve gerçek usta farklı şeyler söyledi de + fabrikada neler yapılabildiğinide bildiğim için ...fazla kafama takmamıştım...olan bizim ürkek müşteriye olmuştu...Palio*mu pazarda sattım birsürü simsar galerici baktı birşey göremediler ...ama cihaz hakkaten bagaj kapısının diğer bölgelerdeki boya kalınlığının farklı olduğunu gösteriyordu...toleranslar dahilinde tabiii...yorum kimine göre boya var kimine göre yok*tur...işi iyice araştırmak dibine inmek gerekiyor...nedir ne değildir...bile bile bir bayii KAZALI BOYALI satmaz satamaz satmamalı...
o kadar emin olma abisi bu konuda ben de birşeyler sölemek isterim ama fiat çalışanı olduğum için susmak en iyisi sadece şunu bilin yeter..! sadece araba değil ne alırsanız alın ilk 15 gün içinde ''beklentilerimi karşılamadı'' şikayetiyle aldınığınız nesneyi ya da ürünü geri teslim etme hakkınız var(tüketici yasasında yazanı sölüorum) aracı aldıktan sonra ilk 15 gün içerisinde kontrol ettirip itiraz ettiyseniz haklı ve karlısınız...! ama bu süre eğer üstünden 20 işgünü geçtiyse ve siz bunu daha yeni öğreniyorsanız sadece ve sadece aldığınız yetkili satıcıyı ayıplı mal satmakla tazminat davasıyla mahkemeye verebilirsiniz, onun haricinde sizin aracınızın son durumu için bir şey yapmalarını beklemeyin, bayi insiyatifi olarak aracı sizden almayı talep etmişler bu bile şaşırtıcı ayrıca da bi daha asla fiat almam demeyin bu wolksvagende bile olabiliyor, neyse konuşmucaktım çok konuştum yine saygılar....