Geçmiş olsun. Yine sabırlı davranmışsınız, buda bir erdemdir. Allah kolaylık versin.
Geçmiş olsun ...
Geçmiş olsun. Yine sabırlı davranmışsınız, buda bir erdemdir. Allah kolaylık versin.
G.PUNTO 5P 1.3 MULTIJET 75HP S5 E4
Geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Allah'dan sadece tampon.bence direk değişim talep edin bayağı bir ezilmiş tampon düzeltme ile iyi durmayacağı kanısmdayım.
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun
çok geçmiş olsun....Allah beterinden saklasın...
sarının manasını bilmeyen olunca sanırım böyle oluyor.......
belki sadece renk değilde...yazıyla mı uyarılsa...
yeşil yanarken...geç
sarı yanarken...yavaşla ve dur
kırmızı...bekle
![]()
geçmiş olsun...
Keyif BMW'Dir...
sıkma canını abi ya cana geliceğine mala gelsin![]()
TSİ Jetta.
geçmiş olsun hocam o yolu biliyorum biraz karışık bir yol her an kazaya müsait..
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
Geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...
WV ler vuruyo hepte size bi düşmanlığımı var ne
şaka bi yana çokmu sert fren yapıyosunuz son anda 2. olduğu için soruyorum yanlış anlaşılmasın
sert fren yaptığımı düşünmüyorum çünkü ilk kazada dayı fren yerine debriyaja basmış olabilirim dedi havada yağmurluydu zaten zemin kaygandı ikincisinde ise yavaşlarken vurdu ani frenim yok ayrıcada bana vuranların da ani freni yok hani diyorum ben ani fren yapmış olsamda zor durumda bırakmış olsam arkamdakini onunda ani fren yapması lazım ama yok. ilk aracım poloydu zaten 2000 classic.çok sövmüştüm zamanında yolda bıraktı beni çok uğraştırdı onun laneti herhalde !
Siyah & Beyaz Ölüm & Yaşam
BEŞİKTAŞ ve EVO ayrıcalıktır !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri