15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Yanan Arac içerisindekiler Nasıl kurtarılır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Tufan .
    etufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/07/2010
    Yaş
    47
    Mesajlar
    170
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 39

    Standart

    Alıntı fawori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracımda ve evimde yangın tüpü mutlaka olur araclarımızın içinde ne yazık ki yer olmadığı için bagajda tutuyorum araç tüpümü ancak kabin içinde kapılar ne olursa olsun içerden açılıyor ayrıca puntolarda fps sistemi yani yangın engelleme sistemi mevcut diye biliyorum %100 olmasada ona güveniyorum birde araçlarımızda tesisat veya elektrik aksamızda orj. olmayan müdehaleler bence teklikeli. Araçlarımızda yangın battaniyesi bulundurursak kabin içinde piyasada var bence etkili olacaktır.
    fps sistemi nedir, nasıl birşeydir?

  2. #2
    Zynl krcn
    ZAK1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    15/05/2009
    Yaş
    44
    Mesajlar
    3.727
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    07ÜJİ34
    Edilen teşekkür: 1924

    Standart

    Alıntı etufan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fps sistemi nedir, nasıl birşeydir?
    Basar bey yanlıs hatırlamıyorsam kaza anında sıstem devreye gırıyor araca gelen yakıt depodan kesılıyor boylece yangın cıkması onlenıyor .(ıyıde benzın deposu-motor arasında kalan borudakı benzın ne olacak)Veya hem motor hem depodakını kesıyor ama olay bu ıste.
    Bu arada yangın topu 80 usd + kdv desek 160 tlden fazlaya patlıyor mıllet 30 tl verıp tup almıyor bu ulkede topa hayatta vermezler.Bıcım araclar kucuk topu nereye koyacagız en ıyı arka sağ koltugun oraya 1 kg tup koymak.Asla sofor koltugunun altına veya arkası herhangı bır cısım koymayın arkadaslar yeınden cıkıp debrıyaj,fren,gaz pedallarının altına kacması durumuda aracı durdurmanız ımkansız hale gelebılır .
    Zeynel KARACAN

    "Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"

  3. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Dün adanada yanan punto
    chn73 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 24/07/2012, 09:49
  2. Yanan GP ???
    cute.poison tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 11
    Son Mesaj: 14/08/2011, 15:49
  3. Yanan punto
    ZAK1980 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 23
    Son Mesaj: 26/01/2011, 17:23
  4. YARDIM-arac fıyatı nasıl???
    ZV 007 tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 37
    Son Mesaj: 25/11/2010, 00:00

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com