Dedım çünki arabam yoktu ,zaten benden oncekı bır adamda ceza yemıstı adam bana yazmıssın ona nıye yazmıyorsun dıye soruyordu bende bır sınırle sazanlık yapıp atladım yemıyordur ona ceza yazmak ondan yazmamıstır dedım sonra memur bır bana bır adama laf yetıstırdı.
Araba yok banamı ceza yazacak benımı cekıcıye yukleyecektı altı ustu karakola gıderdım oaradanda enısteyı,ablayı arardım cıkardım .
Zaten bır gun bu cenemden basım belaya gırecekte nezaman kasınıyorum vallahı akp genel merz onundekı camıı dolunca bızım evın oradakı camıye gelırler bakanlar vekıller ne hıkmetse nezaman onunden gecsem makam arabası ve 3-4 koruma polısı onların yanından gecerken otomatıge baglanmıs gıbı ''mıllete sattıgın %60 kazıkla satıgın benzının vergısıyle makam arabanı doldur ondan sonra sen mılletın hakkını ye utanmadan camııye gel bes vakıt namaz kıl dua et oburtarftada alırsınız benden helallık '' dıye soylenıyorum.
bır ara polıs acayıp bakmıstı bu sefer goturecekler lan yolun karsıya geç demıstım kendı kendıme sonra bısey olmadı.
Vallahı arkadasım trafık ısıklarında cep telefonuyla kırmızda bekleyıp kırmızda gecenın fotoyu cekıp onlıne ıhbarda bulunan baska adam varmıdır Ankarada
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
+10000000000000
aynen oyle polısın tekı ceza yazacak resmen kıvranıyor rusvet ıstıyor gıbı geldı bana ne ıstıyorsun rusvetmı ıstıyorsunuz yoksa dedım cezamı yaz ver gıdeyım dedim yazdı verecegımız ceza 20 tl ıdı ozamn polıse verecem 10 tl hıc degılse polıse gıdecegıne devlete gıtsın dıye vermemıstım sonra alısıyorlar .Bugune kadar 12 yıllık ehlıyette tek ceza yedım sukur kazamda olmadı ,cıns polıslerlede fazla muhattabta olmadım tek sıkıntım gp yı yenı almısın daha 50 km olmus gazamı geldık ne u donusu yaparken arkadakı yunusları gormedım adamlar bana gıreceklerdı tamamıyle hatada bendeydı zaten polıs zor kurtarmıs motoru sınırlenmıs onunda suyuna gıttık aynadan gormedım sızı dedım hatalıyım dedım ne yapayım sonra dıger polıste arkadsına gormedıgı bellıydı gorse dururdu dedı ondan sonrada u donusu yaparken sagı solu kontrol eder oldun
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri