Alıntı VICEROY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aldığınız ürün çin malıda olsa pioneer kalitesinden ödün vermemiştir. Bildiğim kadar 140-170 tl arası değişen bir fiyat aralığına sahip.Nominal çıkış gücü 80watt büyük ihtimal rms olarak ölçülmüştür ve gerçekte 8 watt bile olsa araba içi dar mekanda 4 yollu sistemiyle parlak bir ses verecektir.
evet 2007 yılında 150 tl ye satın almıştım. hoparlör 80 w olsada cd çaların çıkış gücüde önemli sanırım.

Alıntı Tayfun-E30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
380wat peak gucudur normalde 50-100 wat arasidir orjinal pandizotu keserseniz hem yazik gunah hemde zangirtidan baska bisey cikmaz.. Bir tesisatciya mdfden pandizot yaptirirsaniz o kolonlari taktiginiza degecektir.. Pandizotu 2 kat yaptirirsaniz kolonlari gizleyebilirsiniz ama calinicaklarini zannetmiyorum.. Orj teybin cikisi 4 kanal oldugu icin ben bagliyacak olsam arka kapi kolonlarini iptal ederim.. Bu kolonlari baglamaayacaksaniz pasif crossoverli bir tiz arka kolonlara ekleyebilirsiniz bir sikinti olmaz..
pandizotu bende oynamak istemiyorum. iş gittikçe büyüyor desenize. zangırtı yapacaksa yapmayada değmez zaten.