Tek cümleyle; skydome'un keyfi ve görselliği 1-2 bin tl ile ölçülebilecek bir durum değildir. Diğer olası mekanik sorunlar için test edip farkına varabilirsiniz.
arkadaşlar herkese merhaba
bravo 1.6 dualogic almayı düşünüyorum , ancak skydome konusunda kararsız kaldım. baktığım bir kaç araç arasında 1-2 bin TL fark var. eğer skydome'lu aracı olan arkadaşlar var ise yorumlarını rica ederim.
- yüksek hızlarda ses yapma gibi bir problem oluyor mu ?
-tam açıldığı zaman üstten gelen rüzgar insanı rahatsız ediyor mu ?
-fiyat farkı için değer mi ?
teşekkürler
iyi günler...![]()
Herşeyi aynı anda bir tek O bilir...
Tek cümleyle; skydome'un keyfi ve görselliği 1-2 bin tl ile ölçülebilecek bir durum değildir. Diğer olası mekanik sorunlar için test edip farkına varabilirsiniz.
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Skydome sahane bir keyif
punto evolution
markam fıat olmasada acılır cam tavan yuksek hız dahı ses yapmıyor. yalnız acık halde hızınız 90 km yı buldugu anda berbat ruzgar sesı alıyor cunku acıldıgında onde 2-3 cm yukarıya dogru sıneklık benzeri bır ıcat acılıyor.. ama aracın uzerıne recıne damladı... al bezı sıl.. ama normalde buyuk problemdır. ıkıncı el bakıyorsanız kesınlıkle skydome lu![]()
bu soru mu şimdi![]()
Skydomme param olsa keşkede bende skydommeli fiata binsem![]()
TSİ Jetta.
skydome tartısılmaz bır ozellık...
yazın sıcak havalarda basınıza gunes gecıyor. perdeyı kpatmak lazım.
1-2 bin için skydome dan vazgeçilmez derim ben![]()
kesinlikle skydome sesi yüksek hızlarda yapar aşırı rüsgar girmez içeri ve görüntüsü mükemmel
kesinlikle skydome
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, bir de bravo'nun artık 2013'den sonra üretilmeyeceğini duydum. doğru mudur acaba? bravo alınır mı sizce?
Herşeyi aynı anda bir tek O bilir...
Skydom müthiş bir keyif. Lakin aracı garaja parkediyorsan daha güvenli olur cam tavanın zarar görmemesi açısından. + Kaskon karşılaycaktır skydomuna birşey olsa ama yine de en güzeli temiz temiz binmek.
Fiat bravo sınıfının fiyat/perf. en iyi aracı bana göre. Fakat satarken zarar edersin ikinci eli çok tutmuyor. Millet alışmış golftür focustur astradır. Yakın zamanda satarım diye düşünüyorsan astranın gideri var. Fakat onun da fiyatı pahalı ve bravo daha iyi bir araç...
beyaz ve sky daha ne olsun...
Keyif BMW'Dir...
O kadar para veripte bravo alan 2bin tl daha veripte skydome alır bence kaçma bundan![]()
Skydome Lu Bir Bravo Sahibiyim. Diğerleri İle Kıyas Bile Edemiyorum Aracımı. Ben Bu Keyfe Megane HB Aracım Varken Başladım. Bırakamıyorum. Bunu Satıncada Yine Sunroofsuz Araç Almam Artık. Hele Yaz Akşamlarında Şöyle 30 40 La Gezerken Verdiği Keyfi Hazı Hiçbirşey Vermez.... Of Diyorum Başkada Birşey Demiyorum
Teknik Kısımlarına 120 Km Hıza Kadar Kullandım Skydome U Hiçbir Sıkıntı Olmadı. Ses Olayına Gelince İllaki Camınızı Hafif Bile Açsanız O Ses Gelir. Rüzgarın Girdiği Heryerden Ses Gelir. Ancak Çok Daha Hızlı Giderken Tercih Etmem. Ha Belki Bu Araçta Olmaz Ama, Benim 206 Kullanan Birçok Arkadaşım Camlarını Otobanlarda Bıraktığını İyi BiliyorumÇok Hızlı Giderkende Mantıklı Değil Zaten.
Ayrıca Benim Özellikle Dikkat Ettiğim Bir Noktayı Söyleyim Stabilize Veya Aşırı Bozuk yollarda Skydome mu Kapatıyorum. Sonuçta Allah Yapısı Değil Bunlar Kul Yapısı Zıplama Anında Skydome Ayaklarına Zarar Vereciğini Düşündüğüm İçin Bu Tip Yollarda Açmamda Açıksada Kapatırım Genelde.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
bence de skydome
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
SkyDome özelliği olanı al derim...
Skydome kullanmak ayrıcalıkır...
Tabiki skydome, hatta skydome bozuk bile olsa, öylece açılmadan dursa bile yeter, ama önceki punto aracımdaki skydome, şimdiki bravonun skydome una göre göre çok daha sessizdi..40 km üzerinde açamıyorum çok uğultu yapıyor...
Belkide benimkinde sorun vardır, göstermem lazım servise
Skydome suz bravo, kaymağı olmayan kadayıfa benzer benceyüksek hızlarda ses gelmemesi mucize olur, mercedes bmw de dahil bence yüksek hızlarda tüm cam tavanlılardan ses gelir, ikincisi skydome un olunca eminim çok rahatsız olacaksın, çevrendeki bay bayanların bakışlarından...
cevaplar yeterli olmuştur sanırım![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri