bir adet 1,6 103 hp
bir adet 1,4 77 fire
2 adet 1,3 75 lik kullandım bir tanede 1,2 oluversin yav..![]()
bu arada bu arac s5 full kit + skydome dedıgım gıbı 2011 ve 3,300 kmde ++24,5 a annaştımyorumlar için tesekkurler
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
e hadi hayırlı olsun...
Keyif BMW'Dir...
Hayırlı olsun mantıklı olanı yapmışsınız...alırken kazanmak...
Fırat ya sıkılmadın mı Punto'dan![]()
yani sürekli kullandığın için değil de hani sonuçta madem araç değiştiriyosun, "bu sefer de şundan olsun" dediğin olmadı mı hiç
Güle güle binesin, sanırım Punto'nun denemediğin motoru kalmayacak...
kaptan her motoru deniyorum..bi yandan böyle 5-6 araba daha alıp satarsam oturduğum yerden bir araba parası bedavaya gelıcek![]()
Ama sen de iyi arayıp buluyosun temiz araçları.. Ee para da kazandırıyosa tedbil-i mekanda ferahlık vardır lafından ötürü her türlü kazanıyosun yani![]()
tabi kaptan..çok iyi arac olmassa içime sinmez pinpirikliyim o konuda biraz..e satarkende kolay oluyo tabi...ama bu iş ders çalışmaya benzer oturup incik cincik aramak gerek.
hayırlısı olsun fırat
hayırlı olsun fırat aracın.
hocam t.jet harıç bütün motorları kullandım ben..birde bu 1,2 yı kullanmadım aslında kullanan üyelerden bi yorum bekledım ama yazmadı kimsenese tecrübelerimi ben paylaşırım artık foruma
![]()
ben 1.2 75bg siena kullanmıştım ama tabi arada belki de dağlar kadar fark vardır diye bi yorum yazmamıştım..
lpg.li olduğu için çok az yakıyordu, klima çok fazla etkilemiyordu, sadece 90-100 km'yi geçmemek lazım yoksa yakıt konusunu abartıyodu, acaba senin yorumların da benzer şekilde mi olacak???
puntoda 1.2 motor olduğunu ilk defa sayende duydum...
hayırlı olsun kazasız belasız binersin inşallah...
görücez bakalım serkan..ama ilk etapda biraz fazla yakabılır arac 3,300 km de daha çünkü..
şehiriçinde yakıtı fazla gelmeyecektir bence... ama tabi dizelden sonra benzinli olduğu için belki biraz fazla gelebilir diye düşünüyorum...
para olarak tabi ama ben litre hesabı yapıcam bakalım![]()
hayırlı olsunda binmeye alıyosan ben olsam ertuğ un t jeti alırdım valla![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri