geçmiş olsun. umarım sorun biran önce düzelir.
Printable View
geçmiş olsun. umarım sorun biran önce düzelir.
Sonuna kadar haklı olduğunuz bir durum.Umarım lehinize çözüme kavuşur.
Kaza için üzülmüştüm şimdi bu durum dahada vahim bir hal almış gibi duruyor arka tampon bağlantıları yapılırken geri vites lambası v.s sanırım bir hata sonucu beyine kadar giden ve ona hata verdiren yapılmaması gereken bir hata yapılmış olabilir tabiki bu kara kutu değil ki kim nasıl yaptı anlaşılsın bu hata servis tarafından yapılmış bir hatadırkimse üzerine almak istemeyecektir. En güzel hata en kısa sürede giderilen hatadır denir ama önce yapılanı kabul etmek gerekir sonuna kadarda gitmenizi tavsiye ederim kaza yapan araca sizin müdehalenizle asla heleki beynine bişey olamaz diye düşünüyorum... Anadolu sigorta ise bu tür konularda dahada ketum davranır kaza anında o birime bişey olmadığını söylerse o şirket asla bu beynin parasını ödemez...
Yetkili servislerde genelde bu tür olaylar çok oluyor,
Benim 2007 yılında 2005 model Astra H aracım taklalı kaza nedeni ile yetkili servise çekilmişti araç pert olacağı için ben fazla ilgilenmemiştim ama sonra başıma bela oldu, içinden bana bildirilen 2-3 parçayı çalmışlar kasko şirketi bana sormuştu bu parçaları sizmi aldınız diye.
Yetkili servisteki çalışanların bazılar meslek haline getirmiş bunu ya çalıyorlar yada değiştiriyorlar parçaları sizin aracınızada öyle yapmış olma ihtimali var.
Bence sorunu çözemeye yanaşmazlarsa avukat tutarak ekstra giderleri bile alabilirsiniz, mahkemelerde gelende bu gibi durumlarda müşteri lehine sonuçlanıyor.
Yetkili servise aracımı bırakmamamın 2. nedeni bu zaten karşınızda muhattab olacak adam bulamıyorsunuz ama özel serviste böyle birşey olsa direk servis ustası veya patronu ile sorunu halledebiliyorsunuz.
geçmiş olsun Özlem. sağlam bıraktığın araba da arıza çıkıyorsa bunun tek açıklaması; servis bozmuştur onların sorumluluğundadır ücret almadan da yapacaklar başka bir izahı olamaz.
geçmiş olsun aracınızı servise zaten çekiciyle götürmemişsiniz çalışır vaziyette götürmüşsünüz davanızda sonuna kadar haklısınız inşallah en yakın zamanda çözülür
Özlem hanım exper firma bütün hasarları karşılayıp aracınızı sağa salim size teslim etmesi lazım..alacakları paraları takır takır alırken güzel de araç kaza yapınca yok şöle yok böyle demesini çok iyi bilir bunlar..şaşmayın siz yolunuza devam edin..
Geçmiş olsun ve kolay gelsin.
Arkadaşlar, hepinize ilginizden dolayı öncelikle çoook teşekkürler...
Az önce Arma Oto'yu tekrar aradım, Perşembe sabahı görüştüğümüzde sıfır bir parça
ile arızanın gerçekten elektronik beyinde olup olmadığını test edip, geri dönecektiniz,
hala dönmediniz dedim ve gelen cevabı aynen aktarıyorum... :)
"Özlem Hanım siz Tofaş'la irtibata geçtiğiniz için konu ile ilgili Tofaş' ın
geri dönmesi gerekiyordu ancak sanırım size bilgi vermemişler...
%100 müşteri memnuniyeti garantisi kapsamında aracınızın arızası
giderilip, size teslim edilecektir, parçanın siparişi verildi, gelmesini
bekliyoruz... Konu artık Tofaş ve bizim aramızda, size ait herhangi
bir masraf bedeli bulunmamaktadır" dediler... :)
Yorum sizin... :)
hakkını aramasan boş yere para verecektin...
sorun çözülmüş... geçmiş olsun... tebrikler...
"siz Tofaş'la irtibata geçtiğiniz için"
Geçmeseydiniz ne olacaktı? Ya da müşteri mi geçmeli böyle durumlarda, kendi aralarında iletişim kuramıyorlar mı? Bu ne biçim kurumsallık, bu ne biçim iş ahlakı, bu ne biçim müşteri memnuniyeti?
Özlem hanım, bu kadar sıkıntıdan, telefondan, zamandan, araçsızken harcadığınız zaman ve paradan bahsediyorum... %100 memnun bir müşterimisiniz?
İyi günler...
Başar, dediklerinin hepsine sonuna kadar katılıyorum...
Şu bir haftadır verdiğim mücadelenin haddi hesabı yok, sinirden
sesim çatladı resmen...
daha arızanın elektronik beyinde olduğunu bile anlamadan her görüşmede zaten bu olacakmış,
şansa burda olmuş gibi her cümlenin arasına sıkıştırıyorlardı...
Bugün de sonucu öğrenince zaten servise senin de söylediğin gibi
aynen konuştum, haklısınız dan başka bir cevap gelmedi...
Hiç ses çıkarmasaydım üstüne bir de robot da arızalı bile derlerdi bunlar...
Geçmiş olsun Özlem,bugün duyduğum en güzel haberdi inan...:)
Çarpıklık ve üç kağıtçılığa en güzel örneklerden bir tanesi... Servislerde eşin,dostun yoksa veya onların tabiriyle dişli biri değilsen,insanları istedikleri gibi yönledirebiliyorlar...
Genelde kullanılan şirket araçlarından sirkülasyonları o kadar fazla ki,biz ve bizim gibiler onlar için çerez müşteri olarak görülüyoruz... Sonra gelde,kağıt üzerinde yetkili olmalarına güven!.. Yıllık bakım yaptırabilmek için,2 kez yüz yüze 2 kez de telefonla olmak üzere toplamda 4 görüşmemin hepsinde bana ayrı bir fiyat verdiler... :)
Özlem hnm,sorununuzun çözülmesine sevindim...Bundan sonrası için,keyifli sürüşler...
Gözünüz aydın en kısa zamanda tekrar aracınıza kavuşmanızı ve kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
İşte hakkınızı aramanın meyvesi.Olumlu yönde çözülmesi gerçekten sevindirici.
Gercekten saskinlikla okudum, sonuc arabanizdan ayri kaldiniz yazik... Bu arada ampul kisa devresiyle falan ecu yanmaz safe moda gecer ekranada arizayi yazar sadece.. Ecu kolay yanan bise degildir kimbilir ne denediyseler yakmislar...
Özlem ablacım sorunu okudugumda baya üzüldüm ama çözüme kavuşmuş sanırım bide teslim alırsan güzel olur tekrar geçmiş olsun :)
çok şükür :)