Cahilliğime verin. Honda jazdaki F1 şanzuman nedir? Bildiğimiz tam otomatik şanzuman mı? İlanda var.
Honda Jazz 1.4 Elite 2004 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 59409644
Cahilliğime verin. Honda jazdaki F1 şanzuman nedir? Bildiğimiz tam otomatik şanzuman mı? İlanda var.
Honda Jazz 1.4 Elite 2004 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 59409644
3 sene önce ofiste bir arkadaşımda eski kasa honda city vardı. otomatik benzinli. direksiyonda bir tuş vardı, ona basınca araç 7 ileri oluyordu ayrıca direksiyon arkasındaki kulakçıklardan vites değiştirebiliyordun. ben o aracı tam otomatik biliyordum ama 7 ileri olayı girince işin içine robotik şanzumanmı diye düşünmüştüm.
hocam;
puntocu olduğum kadar koyu bir jazz cıyım bizim diğer aracımız honda jazz sport 2005 . bu arabanın ne motorunda ne gucunde nede şanzumanında problem bulamazsın. benimki manuel. fakat otomatiğinide biliyorum..
honda F1 şanzumanı şu oluyor: 7 ileri vitesli , direksiyondan kumandalı triptronik vites demek. modu değiştirisin ister vites geçişlerini direksiyon arkasındaki tuşlara bir parmak hareketiyle dokunarak yaparsın ,yada diğer moda geçersin ondada normal bildiğin otomatik olarak kullanırsın. vites geçişlerini hiç hissetmezsin. yakıt oranıda dusuk diğer otomatiklere göre.bu arabaya tupte takabilirsin.bu sınıfta en iyi otomatik vitese sahip araba. istersen www.jazzcikardeşler.com sitesindende araştırabilirsin. burasıda jazz kullanıcıların forumu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri