genelde kapıyı açıyolar...![]()
"Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"
M.K.Atatürk
genelde kapıyı açıyolar...![]()
Ben gp me alarm taktırdım serviste. Servis sadece orj alarm taktıklarını söledi. Fiyatı 330 ytl montaj dahil (285+işçilik). Anahtar değişmiyor. Kapıyı kilitledikten 45 sn sonra alarm devreye giriyor.Aracın sağ ve sol üst tarafına sensörler koyuyorlar devreye girdikten sonra camdan elinizi sokarsanız (deneme amacıyla) alarm calısıor.Bunun dısında AB standartlarına uymadığı için darbe sensörü yok. Fakat fişi var takabiliriz dediler.Cam açma modulünün ne olduğunu bilmiorum açıklarsanız sevinirim. Ayrıca alarm orj. oldugu için herhangi bi kablo kesmiolar arabada elektrik sisteminiz de güvencede kalıyor. Bana sölenen ve deneyimlerim bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur.
orj alarm derken, fiat orjinal alarm mı üretmiş ???
benim taktırdığım, cenmax ın grande punto ve linea için yeniden tasarlayıp, şemasını hazırladığı bir alarm...şu an birmotlarda önerilen bu...
darbe sensörünün olmaması eksiklik bence, taktırmanı tavsiye ederim...
"Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!"
M.K.Atatürk
arkadaşlar merhaba , benim araçtada cenmax alarm var , bence kaliteli bir alarm sistemi , ama merak ettigim yönleri var , mesela bazı alarmlar kapı açık unutuldugunda 2 dk. sonra kapıları otm. kilitliyormuş , geçenlerde denedim kilitlemedi açık kalıyor kapılar , acaba o özellik yokmu bu cihazda
zannetmiyorum, açıkçası olmasını da istemezdim...sıkıntı yaratabilir...
bence eksiği, arkadaşın bahsettiği gibi elini kolunu sokunca ötmemesi...içerde fotoselli gözler yok bizim alarmlarda...
M.K.Atatürk
arkadaşlar kabloyu sökmüyor kesmiyoruz diyen yalan söyler bende kendi aracıma taktım vede 12 yıdır takmadığım araba yok orj morjınal diye bir kavram yok , yok linea için ğretilmiş yok bravo için üretilmiş ne alaka her alarm bizim araçlara olur o an birmotun elinde anlaştığı ne varsa onu takar cenmax varsa onu yoksa ınwels pm ne bularsa o koblo kesmeden eklemeden öyle bir soket yok yani çıt diye takılacak kandırmacaya gerek yok
evet,orjinal alarm diye birşey yok.kandırmaca bu.ben ilk aldığım gün alarm taktırdım.orjinal anahtarıyla kullanıyorum.memnunum da..kendi kilitleyenden bahsedilmiş.ben bunu önermiyorum.daha önceki arabamda ondan vardı,kısa süreliğine arabadan inmiştim ve dalgınlıkla kapıyı kapattım.tabi otomatik kilitlendi ve araba çalışır vaziyette kaldı.bu tür dalgınlıklar için kimseye önermem o tür alarmları.
Alpay.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri