Dostum büyük geçmiş olsun, inan kendi aram gibi içim cızladı. Bu metrobüs trafiği başımıza daha ne işler açacak acaba milleti perişan etti.
Cok gecmis olsun pek perte cikcak gibi degil ama masraf sisirilip perte cikartilabilir belki denemek lazim
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Dostum büyük geçmiş olsun, inan kendi aram gibi içim cızladı. Bu metrobüs trafiği başımıza daha ne işler açacak acaba milleti perişan etti.
benim evo mayısta pert oldu.hava yastıkları açılmamıştı,araç ters döndü,40günlük araçtı.yetkili servise çektiyseniz söyleyin orjinal parça listesi üzerinden fiyatlandırma yapsınlar,düzeltme falan kabul etmeyeceğinizi belli edin,pert istediğinizide söyleyin.tamir olacaksa orjinali gibi olmazsa teslim almam falan deyin,teslim alırken uzman akrabanıza inceleteceğinizi falan söyleyin,gözünüzü korkutmalarına izin vermeyin,ipler sizinde elinizde,titizliğinizle siz onların gözünü korkutun,sürekli telefonla takip edin ,boş bırakmayın.bıktırmayı başarırsanız pert ihtimali yükselir.gerçi adamlar bütün gün bağrış çağrış dinledikleri için bağışıklık kazanmışlar.forumda evoyu ters çevirmek diye yazmıştım.geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
geçmiş olsun, kötü gözüküyor umarım perte çıkar, exper glmeden hava yastıklarını açmanın bir yolu varmı acaba?
Geçmiş olsun. Kazayı Avcılar' da yapmışsınız. Çok fazla dengesiz var özellikle İstanbul' da.
Bugün bende bir kaza geçiriyordum. Beylikdüzü' den Haramidere' ye inen yokuşu bilirsiniz.
Trafik akıcı bir şekilde ilerliyordu. Sağ şeritten sol şeride geçerek sollamaya çıktım. Önümdeki bir Opel Astra araç ben sollama yaparken sinyal verip sol şeride daldı. Ve benim korna ve fren sesimle kendi şeridine doğru aracın yarısını kaçırdı. Panik yapmadım. Araç yalpaladı. İyice refüje kadar yanaştırdım çarpmamak için ama bir yandanda aracın sağa sola kayabileceğini düşünerek hizada tutmaya çalıştım. Çünkü birden ani fren yapınca ABS devreye girdi fakat araç yalpaladı. Baya bir küfür ettim. Adam hala arabadan el kol hareketi yapıyor. Sinyal verdim gibisinden hareketler yapıyor. Sanki sinyal verince millet yolun sahibi oluyor. Tam ortadan geçirecektim hem benim hemde onun araba fena derecede hasar alırdı. Adam hala sinyal verdim derdinde. Sinyal verdin ama önüme kırdın arabayı.
çok geçmiş olsun, Allah beterinden ve tekrarından korusun...
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun .
geçmiş olsun ama sanmam olmaz bence...
Keyif BMW'Dir...
geçmiş olsun allah korumuş.ama pert olma imkanı yok gibi gözüküyor arka dingildede sorun yok gibi gene toplandıktan sonra rota sokarlar zannetmiyorum ki sorun olsun pert olmaz maalesef.
teşekkürler cvp veren arkadaşlara öncelikle ufak tefek siyrıklarla atlattığım kazaya şükrediyorum..canı kurtardık ama şimdide malımızı kurtarma derdindeyiz..sedini evet doğru tesbit etmişsiniz bunların dışında sol kapılar açılmıyor yerlerinden oynamış durumda ön koltuk nedendir bilmem oynamıyor kasılmışlığın etkisi sanırım..sol amortisör patlak araçta çalışır durumda değildi büyük olasılık kitledi sistem kendini..dingil de de hasar var gibi servis yetkililerince baktığımızda tekerler yamuk duruyordu..bunların dışında bana çarpan dengesizin aracı 2011 model doblo hava yastıkları çıkmıştı pert olma olasılığı yüksek aracının bütün parasını zararsız bir şekilde alıcak. suçsuz olan benim ise pert olsa 2007 olmasının vermiş olduğu yıpranmışlık ile kaskomda görünen 21250 değerinden düşük bir ücret alacağım pert olmasada arkadan ağır hasar geçirmiş toplanmış bir araca sahip olacağım ve satarkende değer kaybıda tuzu biberi olacak..kanunlarda bu konu ile ilgili büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum![]()
amortisörün patlamasının nedeni gayet normal.aracın çalışmama nedenide elektriği kesmiştir sağ tarafta torpidonun altında düğme var ona basarsanız çalışabilir.tekerlek resimlerde yamuk durmuyor ama çekiciye çıkarken daha fazla zarar görmüşse hasar artar belki bir ihtimal perte çıkarırlar.ama zannetmiyorum bu işten para kazanan insanlar yüzünden maalesef perte çıkarmak kolay olmuyor bu devirde.inşallah herkes isterki pert olsun ama söz meclisin.tekrar geçmiş olsun..
geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun size çarpan araç kamyonet olarak geçiyor ve sol şeridi kullanmaması gerekirdi. Sigorta şirketinizin hukuki danışmanlık hizmeti var ise onlar ile kesin görüşün ve aracınız pert olmaz ise karşı tarafı dava edin dava içeriği ile ilgili dediğim gibi sigorta şirketinizin hukuki danışmanlık hizmeti yardımcı olacaktır. Bu arada bildiğim kadarı ile eğer aracınızın kaskosu yok ise evinizin varsa ve o poliçede hukuksal yardım var ise oda geçerli.
Tekrar geçmiş olsun umarım en az maddi zarar ile atlatırsınız...
Geçmiş olsun, aracınız benimkiyle aynı renkte olunca daha bi etkilendim. Allah beterinden korusun.
Öncelikle Geçmiş Olsun Canın Sağ En Azından, He Can Sağlığı Oluncada Bu Sefer Mal Canın Yongası Tabirine Geliyor Sıra, Bu Araç Bu Görüntüyle Pert Olmaz Bu Bir,
2. Sine Gelince Eğer Çalıştığın Sigortacı Sürekli Çalıştığın Biriyse Onun Bireysel Çabasıyla Pert Ettirebilirsin Tabi O Şirkette Firma Gözünde İyi Bir Yere Sahipse,
3.Serviste Tanıdıkların Varsa Özellikle Servis Müdürü Elinden Gelen Gayreti Gösterip Adam Gibi Bir Liste Sunarsa Ekspere Yine Pert Sayılır.
4. Vicdanen Rahat Edersen Yasa Dışı Yollarlada Aracını Pert Ettirebilirsin. Eğer Aracını Servise Değilde Normal Bir Tamirciye Çektirip Orada Fotoğraflanmadan Ve Eksper Gelmeden Hasar Almış Yerlerden Daha Fazla Hasar Vererek Bunu Yapabilirsin. Tabi Bu yol Tamamen Hak Ve Adaletle Alakalı, Bunu Yapmak Herkesin Vicdanına Sığmaz. Benim Sığar Dersen Bu Şekildede Pert Sayılır Aracın Ancak, Eksper Olaydan Kıllanırsa Ve Bu Sefer Şüpheli Hasar Durmuna Düşer Aracın Bu Sefer Hasar Müfettişi İle Karşı Karşıya Gelirsinki Burda Eğer Senin Yaptığın Anlaşılırsa Hem Hasarın Karşılanmaz Hemde Şüpheli Hasar Dosyandan Dolayı Tüm Şirketlerinm Kara Listesine Girersin. Bunuda Hatılatırım.
5. Bu Durumda En Mantıklısı Sigorta Yaptırdığın Şirketin Sahibi İle Görüşüp Bu Kounda Destek Vermesini İstemek Serviste Okey Verirse Bir Şekilde Baskı İle Pert Saydırabilirsin.
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Geçmiş olsun öncelikle...Aracınız servise çekildikten sonra servis eksperi çağırmadan önce size mutlaka konu ile ilgili bir açıklama yapılacaktır onlar parça değerlerini bildikleri için net bilgi öncelikle onlardan gelecektir. Hangi sigorta şirketinden kasko yaptırdınız bilmiyorum ama gelen eksper o şirketin kıstaslarına göre hareket edecektir görünürde aracın ederini bilmiyorum ama pert olma ihtimali dahada yüksek, ekspertiz yapılırken mutlaka orada bulunun gerçi sizide mutlaka çağırırlar airbag lerden herhangi birinin patlaması pert yolunu hızlandırır ya da bir miktar daha sizde feakarlık yaparsanız pert ederler bu iş de legal bir durumdur, eksperin tutumundan memnun olmazsanız BİR KEREYE MAHSUS OLMAK ÜZERE EKSPERİ DEĞİŞTİRME HAKKINIZ BULUNMAKTADIR. BU ÇOK ÖNEMLİDİR SAKIN UNUTMAYIN...
pert etmezlerse mahkemeye taşıyın,kazanırsanız hasarlı araçtan kurtulursunuz,kazanamazsanız mahkeme bitene kadar araçsız kalmış olacaksınız.ben olsam pert kararında ısrarcı olurdum,ısrarcı olup perte çıkaran var.bu işleri pert araç kollayan tamirciler daha iyi biliyor,bulabiliyorsanız onlara danışın,bir sürü film dönüyor bu işlerde.
servisler tamir edip para kazanmak ister,çok samimi tanıdığınız yoksa yanlış yönlendirebilirler
Geçmiş olsun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri