çok abattınız arkadaşlar adamların işi başından aşkın .sanki boş oturuyorlarmış gibi ya bir punta gelsede arabayla gezsek turbosunu değiştirsek ctiyi değiştirsek diye bakıyorlar lütfen büyütmeyin.
çok abattınız arkadaşlar adamların işi başından aşkın .sanki boş oturuyorlarmış gibi ya bir punta gelsede arabayla gezsek turbosunu değiştirsek ctiyi değiştirsek diye bakıyorlar lütfen büyütmeyin.
aslında belki haklısınız ama işte bazen böyle kurt düşüyor insanın içine ne yapalım bizde kendi kendimizi avutuyoruz yoksa elbette anahtar bırakmak durumunda kalıyoruz mecbur yapılacaksa eğer onlarında sırasında birçok araç varsa mecbur kalıyoruz bırakmaya onların ellerine elbette ne arabalar geçiyor neden bizim araçlarımızı kullansınlar ama titiz davranmadılarmı insanın aklına bu tip şeyler malesef geliyor ama tabi kimselerin günahınıda almamak lazım o da ayrı bir konu![]()
Aynen katılıyorum. Kurumsal çalışan bir yer bu tür olaylara izin vermez. 7-24 meşgul adamlar. Ha bireysel farklılıklardan ötürü bişey gelcekse original servisinde de teker değiştirip veriyorlar...
Ayrıyetten ucuz etin yahnisi süper olmaz. 1 Lira vermeden onarım yaptırıyorsunuz. Sorgu yok sual yok. 5 kişiden 1'i 2'si memnun kalmayacaktır yapılan işten. Takip etmek iyi servis bulmak gerekirse tekrar onartmak gerekebilir. 2 yıl garanti veriyorlar yaptıkları işe![]()
hiç hafife almayın tedbiri baştan almak lazım tabiki gelen her araca kötü muamele yapmıyorlar illaki kötüde demiyoruz otoparka bile anahtar bırakmıyorum olmaz olmaz oluncada keşke deriz.Allah kötüyle karşılaştırmasın ama tanıdık vasıtasıyla tavsiye üzerine bulun derim.ben nelerle karşılaştım ne sahtekarlar var piyasada.karamsar olduğumu düşünmeyin karamsar davranmıyorum.önemli olan keşke dememek
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri