valla anahtar bıraktım ama içimde rahat etmedi doğrusu ne yalan söylim hala içimde ya araçta herzamankinden olumsuz bir durum ortaya çıkarmı diye şüpheler var ne de olsa anahtar bıraktık hem auto kingte aracın 2 gün kalması sizce normalmi
valla anahtar bıraktım ama içimde rahat etmedi doğrusu ne yalan söylim hala içimde ya araçta herzamankinden olumsuz bir durum ortaya çıkarmı diye şüpheler var ne de olsa anahtar bıraktık hem auto kingte aracın 2 gün kalması sizce normalmi
hocam sana sonuna kadar katılıyorum.. 2002 yılından beri araç kullanıyorum bundan önceki aracımda da şimdiki aracımda da hiç birşeydeanahtar bırakmadım.
eski aracımda debriyaj değiştirecektim sanayide her sorduğum yer yarın alırsın oldu. kim abi 2-3 saate biteririz dedi oraya yaptırdım.
BEN ANAHTAR BIRAKMAYA KARŞIYIM ARKADAŞLAR..malesef bazı servislere (ustalara) ARABA LAZIM OLUYOR ÖZELLİKLE HAFTA SONU İSE.
ki en samimi (çocukluk) arkadaşım izmirde tamirci 1 SAATTE ARABANIN İSTEDİĞİM PARÇASINI (MOTOR DAHİL) DEĞİŞTİRİRİM RUHUN DUYMAZ diyorsa ben bir şey demiyorum... araba yıkatacağım zaman bile anahtar bırakmayacak kadar uyuzum![]()
adamlar bir gecede ne yapmazlar puntonun turbosunu city'i değiştirseler yeter zaten.bu ustalar galerici gibi hergün başka bir arabayla eve gidiyorlar.
:=)) şimdi harbi harbi tırstım heeee aslında bu tip şeyleri de aklıma getirmek te istemiyorum nede olsa adamlar aracı yapmışlar hani kimsenin günahlarınıda almak istemem benim kisi sadece bir görüştü ve olasılıkları da arkadaşlar yukarıda yazdığını düşüğününce matematiğin gücü açığa çıkıyor bu gece uyuyamam heralde devam lı formül çözeriz artık :=)))
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri